ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! Σκάνδαλο μεγατόνων – Η ΝΔ δίνει Ιθαγένεια (και όχι υπηκοότητα) στους «μετανάστες» με πανελλήνιες!…

Κοινοποίηση:
011020-ithag-latron

Σε τίποτα δεν διαφέρει η «Δεξιά» ΝΔ από τον Αριστερό ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του εποικισμού της πατρίδας μας τον οποίον θέλουν να τον καταστήσουν «νόμιμο». Με Νομοσχέδιο που θα εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στην Διαρκή Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης έρχονται τροποποιήσεις που θα αλλάξουν προς το χειρότερο για την χώρα μας, μεταρρύθμιση το ονομάζουν, το θεσμικό πλαίσιο απονομής Ιθαγένειας.

Δεν λένε καν απονομή υπηκοότητας, λες και με ένα χαρτί από κάποια υπηρεσία γίνεσαι Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο. Στο άρθρο 6 αναφέρεται ότι θα είναι υποχρεωτικές οι γραπτές εξετάσεις και ότι θα υπάρχει τράπεζα θεμάτων. Φροντίζουν όμως για όσους-όσες προσέλθουν να δώσουν εξετάσεις ότι σε περίπτωση αποτυχίας τους θα μπορούν να δίνουν ξανά εξετάσεις χωρίς περιορισμό.

Δηλαδή δώσε όσες φορές θέλεις εξετάσεις, κάποια στιγμή θα πετύχεις και θα σε κάνουμε «Έλληνα», Ιθαγενή και όχι πολίτη. Βέβαια οι εξεταζόμενοι θα καταβάλουν και κάποιο παράβολο ώστε να έχει και τα έσοδά του το Κράτος, τι έτσι χωρίς κέρδος. Μένει θα δούμε και την δυσκολία των θεμάτων στα οποία θα εξετάζονται, η οποία πιστεύουμε ότι θα είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη.

Αυτές είναι οι κυβερνήσεις μας «Δεξιές» και Αριστερές, θέλουν να εποικίσουν την χώρα και το κάνουν χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα. …

Πηγή: elkosmos.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response