ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; Η Γερμανική κυβέρνηση προσφέρει νομιμοποίηση της κάνναβης και δωρεάν προφυλακτικά

Κοινοποίηση:
γερμανικη κυβερνηση

Ο Όλαφ Σολτς ανακοίνωσε την Τετάρτη (24/11) τη νέα γερμανική κυβέρνηση, με τον καγκελάριο να αναφέρει πως το «φανάρι είναι αναμμένο» καθώς έτσι έχει ονομαστεί (φανάρι) ο συνασπισμός μεταξύ SPD, FDP και των Πρασίνων.

Σύμφωνα με τη Βild ορισμένες συμφωνίες που έχουν υπογράψει τα κόμματα της κυβέρνησης αφορούν τους νέους. Μεταξύ αυτών είναι η νομιμοποίηση της κάνναβης για ψυχαγωγικούς λόγους, αλλά και τα δωρεάν μέτρα αντισύλληψης.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα η κυβέρνηση «φανάρι» θα νομιμοποιήσει το κάπνισμα της κάνναβης, με τη συμφωνία του συνασπισμού να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εισάγουμε την ελεγχόμενη διανομή κάνναβης σε ενήλικες για λόγους αναψυχής σε αδειοδοτημένα καταστήματα».

Όσο για τα μέτρα αντισύλληψης ο κυβερνητικός συνασπισμός θέλει να εντάξει το κόστος στην ασφάλεια υγείας. Αυτό είναι πιθανό να σημαίνει – σύμφωνα με την Bild- για τους ασφαλισμένους ότι θα έχουν δωρεάν αντισυλληπτικά χάπια και δωρεάν προφυλακτικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Να προσέξουν μην τυχόν τα δωρεαν προφυλακτικά είναι μαπα όπως τα εμβόλια και δεν κάνουν αυτά που υπόσχονται…..🤣🤣🤣

  2. Όλοι μαζί θα τη βουλιάξουν τη χώρα και όλοι μαζί θα φάνε σουτ και θ αντικατασταθούν από τις πολυεθνικές οι οποίες θα νομοθετούν πλέον
    Ίσα που προλαβαίνετε. Αν χάσετε την τελευταία ευκαιρία ΕΛΗΞΕ!!👀👀

  3. Αυτά θα γίνουν κι εδώ με την επόμενη κυβέρνηση συγκυβέρνηση. Τι θα κάνετε αν είστε στην Βουλή;;;
    Θα παίρνετε τα 17(μεικτά) και μια χαρά θα είστε.
    Υ.γ. Μη ξεχνιόμαστε. Το GR ……… της κάρτας μου το έχετε.

Leave a Response