ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!! Ηλιακή καταιγίδα θα καταστρέψει το ίντερνετ για μήνες!

Κοινοποίηση:
58a0502809da954896919c312db3c603_xl

Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε καταφύγια; Οι επιστήμονες… και πάλι «κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου» για ένα τεράστιο φαινόμενο του ήλιου, το οποίο θα μπορούσε να καταστρέψει για μεγάλο διάστημα το διαδίκτυο!

Συνήθως οι ηλιακοί άνεμοι που έρχονται προς τη Γη οδηγούνται από την ιονόσφαιρα προς του πόλους προστατεύοντας τον υπόλοιπο πλανήτη.

Ωστόσο, αυτή τη φορά θα «σκάσει» ένα πολύ δυνατό τέτοιο φαινόμενο, ηλεκτρικά αγώγιμο, που αν δεν αποκρουσθεί από την ιονόσφαιρα και εισέλθει στην Γη μπορεί να επηρεάσει οτιδήποτε σχετίζεται με ηλεκτρισμό και να «ρίξει» το ίντερνετ με τέτοιο τρόπο που θα είναι δύσκολο να επανέλθει άμεσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στη διάσκεψη επικοινωνίας δεδομένων SIGCOMM 2021, ο κόσμος δεν θα είναι έτοιμος για ένα τέτοιο γεγονός και θα μπορούσε να είναι καταστροφικό για τη σύγχρονη ζωή.

Επίκουρη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια ανέφερε: «Αυτό που σκέφτομαι είναι ότι με την πανδημία είδαμε πόσο απροετοίμαστος ήταν ο κόσμος. Δεν υπήρχε πρωτόκολλο για την αποτελεσματική αντιμετώπισή του. Το ίδιο συμβαίνει και με την ανθεκτικότητα στο διαδίκτυο. Η υποδομή μας δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένη για μια ηλιακή εκδήλωση τόσο μεγάλης κλίμακας».

Το φαινόμενο αυτό συμβαίνει περίπου μια φορά τον αιώνα. Τον Μάιο του 1921, υπήρξαν αναφορές για πυρκαγιές που ξέσπασαν σε αίθουσες ελέγχου ισχύος στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ, ενώ σε αρκετά μέρη σε όλο τον κόσμο αντιμετώπισαν προβλήματα με την ηλεκτρική τους ενέργεια.
Ένας Γεωφυσικός του Αμερικανικού Γεωλογικού Ινστιτούτου δήλωσε ότι ο κόσμος μας έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ τα τελευταία 100 χρόνια που ένα ηλιακό γεγονός παρόμοιο με εκείνο του 1921 θα έφερνε την καταστροφή. «Οι επιπτώσεις είχαν να κάνουν με παρεμβολές σε ραδιοεπικοινωνίες, τηλεγραφήματα και τηλεφωνικά συστήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν το 1921. Οτιδήποτε σχετίζεται με τον ηλεκτρισμό δεν ήταν τόσο σημαντικό για τους ανθρώπους το 1921 σε σχέση με σήμερα», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο αναπληρωτής διευθυντής του Εθνικού Κέντρου για την Ατμοσφαιρική Έρευνα, τόνισε: «Οι ισχυρές ηλιακές καταιγίδες μπορούν να φορτίσουν την ατμόσφαιρα και να εμποδίσουν τη μετάδοση σημάτων για μέρες. Οι ισχυρότερες μπορούν να βλάψουν ή και να καταστρέψουν δορυφόρους».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

 1. Μάλιστα (!!!) … Τώρα αποδίδουν στην φανταστική “ηλιακή καταιγίδα” την εσκεμμένη διακοπή του ίντερνετ από τους εξουσιαστές / παγκοσμιοποιητές, οι οποίοι θα δράσουν ανενόχλητοι στην υλοποίηση του ελεεινού και τρισάθλιου σχεδίου τους … Προφανώς, δεν λειτούργησε η επιλεκτική φίμωση του διαδικτύου και οι επιτήδειοι επέλεξαν την παύση του, για να μείνει ο κόσμος ανενημέρωτος και απληροφόρητος …

 2. Τι ηλιακή καταιγίδα και κουραφέξαλα, κατι θέλουν να κανουν τα γουρούνια της ΕΛΙΤ και θα κλεισουν το ίντερνετ να μην μπορεί ο λαος να οργανωθεί ΞΥΠΝΆΤΕ

 3. ολα τα χει πει ο λιακοπουλος πριν χρονια για το φλας αυτο του ηλιου, που δεν θα ριξει μονο το ιντερνετ αλλα καθε ηλεκτρικο παλμο και θα γυρισουμε στο 1900..ισως ειναι και ο μονος τροπος να σταματησει η ντπ…διαβαστε το βιβλιο του λιακοπουλου το τελευταιο ηλεκτρονιο κι ο πολεμαρχος του Θεου..οποιος τον ειρωνευεται, ας αναθεωρησει

  1. Και εγώ το ίδιο είπα αλλά το σχόλιο μου δεν δημοσιεύτηκε… Γιατί;;;
   Λιακοπουλος τελευταία ηλεκτρόνιο 🤔

 4. Στημένο τρικ της “Μεγάλης Επανεκκίνησης” για να υποταχθούν οι προβατάνθρωποι.

 5. Εκτός αν πρόκειται για κάποια στρατιωτική επιχείρηση μπλοκαρίσματος των τηλεπικοινωνιών. Θα δείξει εκατέρωθεν. Τυχαία πάντως τέτοιες πληροφορίες δεν βγαίνουν.

 6. Γι αυτό, έχετε προμήθειες για 6 μήνες, καύσιμα για άλλο τόσο. Ρευστό, μέσο προστασίας από αυτά που θα γίνουν, και δεν χρειάζεται πανικό. Χαλαρώστε και απολαύστε την απόλυτη ελευθερία μακριά από δίκτυα, τηλεοράσεις, ρεύμα, επικοινωνίες.

Leave a Response