ΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ; “Nα πάτε με τα πόδια”! Την «βρήκε» την λύση μέλος της επιτροπής για τον κορωνοϊό και τα ΜΜΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Συγκεκριμένα, η Ελένη Γιαμαρέλλου, λοιμωξιολόγος και μέλος της Επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό έλυσε μια για πάντα το πρόβλημα του συνωστισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προτείνοντας τον… ποδαρόδρομο!

Μιλώντας λοιπόν στην κρατική τηλεόραση, ούτε λίγο ούτε πολύ, πρότεινε με το χαμόγελο στα χείλη να ξεκινήσουμε την… άσκηση και να προτιμήσουμε τον ποδαρόδρομο για να πάμε στη δουλειά μας. Αναγνωρίζοντας (πάλι καλά…) τον συνωστισμό που παρατηρείται στο μετρό και τα λεωφορεία κι αφού δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό, είπε να προτείνει την εναλλακτική του… ποδαράτου.
«Αν μπορείτε μη μπείτε στα λεωφορεία… Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μία καλή άσκηση αυτή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της, λες και είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να αποφύγουν το λεωφορείο και το μετρό, αλλά το επιλέγουν από βίτσιο κι επειδή περνάνε καλά στη διαδρομή!

Στην ουσία, η κυρία Γιαμαρέλλου αντί να αναδείξει με τη σειρά της την ανάγκη για αύξηση των δρομολογίων σε όλα τα ΜΜΜ προτίμησε να… πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα, λέγοντας προφανώς κάτι ανεφάρμοστο και πρακτικά αδύνατο.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Πρεπει να ανυσηχουμε για τους μελλοντικους γιατρους μας με τετοιους καθηγητες δεν βλεπω προκοπη κριμα.

  2. Αυτή δεν ζητάει να περπατά ο κόσμος,μαραθωνοδρομους θέλει να γίνουμε,γιατί αν ο εργαζόμενος έχει να καλύψει μια απόσταση καθημετινα από το σπίτι του στην δουλειά και τούμπαλιν ας πουμε δεκα δέκα πέντε χιλιόμετρα θέλει να μας πει η θεία αυτη πως θα τα καταφέρει ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει δουλέψει τουλάχιστον οκτάωρο;κσι να το κανει αυτο καθημερινά είτε βρέχει και κάνει κρύο είτε εχει σαραντα βαθμούς;ντροπή της απλά

  3. Spoutnik iv

    Η ελλαδα να προμηθευτει το ρωσικο εμβολιο και να το κανει υποχρεωτικα σε ολους τους λαθρομεταναστες που ηρθαν στην χωρα μας από το1990 και μετά, δλδ και στους αλβανους…, ( όποιος αρνηθει να το κανει αμεση απελαση.. και να μην ξαναπατησει το ποδι του σε ελληνικο εδαφος ), για να μειωθει ίσως εξαλειφθει η υπερμεταδοση του κορονοιου και δημιουργηθουν αντισωματα στον πληθυσμό…, και αν. εχει αποτελεσματα να το κανει προαιρετικα και ο γηγενης πληθυσμός.

  4. Ειναι κατι σαν την μαλακω που ειπε …… φατε και γεμιστα 😄

  5. Αυτή και ο Τσιόδρας με τον Αβραμόπουλο ήταν στην Επιτροπή των 16.000.000 εμβολίων το 2008 που τελικά τα πάτησαν οι μπουλντόζες.
    Δεν ξεχνάμε. Ετσι γίνατε καθηγητάδες?

  6. Ο Γιάννης ο περιπατητης… Johnny Walker…. Φέρε τον έλεγχο σου να σου βάλω άριστα…..εσύ θα πας μπροστά

  7. Το κακό είναι ότι ανεχόμαστε την κάθε βρωμοπατσαβούρα να μας λέει την άποψή της και να αποφασίζει μέσα από κομματικές επιτροπές για τις τύχες όλων μας.

  8. Καταργείστε τα ΜΜΜ. Που πάω για καθηγητής παν/μίου;

    1. Αυτό το σχόλιο γιατί εγκρίθηκε δεν ξέρω και αυτός που το έγραψε ποιο το νόημα του σχολίου του; Αυτός που θέλει να μιλάει χωρίς να έχει τίποτα να πει , φαίνεται! Όπως φαίνεται και τι γίνεται.

  9. Ολοι και όλες της Επιτροπής 70+ χρόνων και όλοι του κόμματος

    1. ο συψας πχ κκε

      Και κατι αλλο και νεους που βαζουν σαν τον μαγιορκινη παλι δεν σαρεσει

      Γινατε ολα τα λιθαρια στην ελλαδα επιστημονες και κρινετε καθηγητες
      Αυτο ξερεις ειναι το στανταρ του αμορφωτου το να μειωνει καταξιωμενους
      Εκει που κλασε ο μορφωμενος φυτρωσες εσυ

      1. μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι ΚΑΙ οι καταξιωμενοι πολλες φορες εχουν μακρυα χερια. δεν πειραζει, εισαι μικρος ακομα.

    2. η συγκεκριμενη 78, δεν χρειαζονται αλλα σχολια.

  10. Σωστα….και αμα λαχει κουβαλαμε κ εσας στην πλατη!! Και αυτο καλο θα μας κανει μηπως βαλουμε μυαλο….

    1. Μυαλό έχεις. Το θέμα είναι να το χρησιμοποιείς

Comments are closed.