“ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ;” Μποϋκοτάζ στους απόγονους του Χίτλερ κι όποιος ψωνίζει απ’ αυτούς είναι λίγδας. Πανελλήνια κατακραυγή κατά των Γερμαναράδων των LIDL που έσυραν σιδηροδέσμια τη φτωχή γιαγιά επειδή έκλεψε ψίχουλα γιατί ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ. ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ με το θαμμένο σκάνδαλο των τριγωνικών συναλλαγών των απαίσιων σουπερ μάρκετ. Με μια …ομόρρυθμη εταιρεία “κλέβουν” δεκάδες εκατομμύρια από τον ελληνικό λαό

Κοινοποίηση:
exofillo18-2

teaser18-2

Tεύχος 2131, 7 ΧΡΟΝΙΑ αυτόνομης , ανεξάρτητης κυκλοφορίας, με αποκλειστικά αφεντικά το Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο MAKEΛΕΙΟ της Παρασκευής 18-2-2022 , του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo18-2

ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 7  χρόνια.  Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους αλλά και τους χειρότερους. Τα σημερινά “αφεντικά” του πολιτικού εγκλήματος, που σέρνουν την Ελλάδα στο απόλυτο χάος. Εκείνους που θεωρούν ότι τα στοιχεία της ενοχής τους, παραγράφονται. Και ότι δεν θα λογοδοτήσουν… 

Banner_7_Years_1000X500

Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών, με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

alitheia-aima-banner

THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !  

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά την διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

33 Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΉ ΕΑΝ ΚΛΈΨΕΙΣ ΣΤΟ LIDIL ΠΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΕΑΝ ΤΑ ΠΈΡΝΕΙΣ ΑΠΟ SIEMENS KAI NOVARTIS ΓΊΝΕΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

  2. Ποια μάνα μας ρε το κλεφτρόνι.Ότι πουλάει γράφετε κι εσείς..

  3. Κουληηηηηη ακους Κουουουληηηηη βλεπεις Μαλλον εσυ καλοπερνας και χ………..ες πως περναει ο λαος ΕΚουληηηηηηηη

  4. Αυτη επαιρνε γυρω στα 900 ευρω συνταξη…τοτε να μπαινουν ολοι στα Σ.Μαρκετ και να κλεβουν…ωραια λογικη…

  5. Μπραβο ρε στο μακελειο….
    Γ@@@@@@ τα, τα ναζιστο-μουτρα…
    Ολοι στο τακο ρε …οι παλιανθρωποι…..

  6. Πρέπει να βγει ένας νόμος που να απαγορεύει στους Έλληνες να πολιτεύονται εφόσον έχουν αλλοδαπές γυναίκες….

  7. Το συγκεκριμένο lidl είναι στέκι γιουφτων..
    Κλέβουν μέσα ότι βρουν και έξω πουλάν την πραμάτεια τους ..
    200. στην στροφή και μου φωνάζουν Ρόμαα
    Ελέγξτε τις πηγές σας μην γίνεστε ρόμπα

  8. Τα Lidl δεν έχουν καμία σχέση με τον Χίτλερ οπως ακούω πολλούς να λένε. Με τον Χίτλερ δεν θα πείναγε η γιαγιά. Ο κόσμος να αφήσει τον Χίτλερ κατά μέρους και να κοιτάξει τα χάλια του. Στην κατάσταση που έχουμε φτάσει σήμερα δεν ευθύνεται ο Χίτλερ. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Νίκησαν οι σύμμαχοι και θα ζήσετε με αυτό…!

  9. στεφανε εισαι λαθος κατ εμε σε αυτο. τωρα θα μπαινει ο καθε βουλγαρογυφτος θα κλεβει οτι θελει και μετα θα λεει εχω αναγκη. εχεις αναγκη τραβα σε σισιτιο , κ αλλοι πεινανε δεν κλεβουν ομως. κ σιγουρα δεν ειναι η πρωτη φορα για την γιαγια απλα τωρα πιαστηκε

  10. Πετρο κανεις λαθος.Οι περισσοτερες εταιριες ειναι απλα προμηθευτες. Τα περισσοτερα γαλακτοκομικα ειναι τρεχα γυρευε…δες τι παραγωγους αναγραφουν πισω, οσο για κρεατα κλπ αστο…εισαγωμενα με ελλ.σφραγιδες.Ειναι παντα στις ιδιες τιμες η ακριβοτερα απο τα ελλ.supermarket κατα 15-20 λεπτα. τσεκαρω τα φυλλαδια συνεχως και συγκρινω.Πριν επεκταθουν εδω ηταν Αγγλια ,ζουσα για χρονια εκει,πολυ φθηνοτερα αλλα ποιοτητα γ’εθνικη.Τρομερη εκμεταλλευση κυριως για μεταναστες

  11. ποια μάνα μας ρε φίλε? είναι η 1η φορά που κλέβει ή έτυχε τώρα να πιαστεί?
    Αν είναι, να μπαίνουμε και εμείς μέσα στα μαγαζιά να κλέβουμε και όταν μας πιάνουν να βρίσκουμε δικαιολογίες για να μας αφήσουν.
    τώρα που αθωώθηκε θα μπαίνει ο κάθε γύφτουλας μέσα, θα κλέβει και θα λέει μετά ότι πεινάει. Ας πήγαινε στην εκκλησία να πάρει φαί, να παρακαλέσει να της δώσουν και για τα παιδιά της.
    Ας πάει στα κοινωνικά παντοπωλεία να πάρει τρόφιμα.

    Ήταν υποχρεωμένοι οι υπάλληλοι να φωνάξουν την αστυνομία. Και εκτός αυτού, τα 30 ευρωπουλάκια που έκλεψε, θα τα πλήρωναν οι υπάλληλοι που τροφοδοτούν τα ψυγεία.

    Για φανταστείτε να κλέβουν κάθε ημέρα τρόφιμα. Οι υπάλληλοι δεν πρόκειται να πληρωθούν ποτέ από τα ελλείμματα

    1. Τα μεγάλα καταστήματα έχουν ασφάλεια κλοπής και οι ζημιές αποζημιώνονται απο την ασφαλιστική, και όχι απο τον κάθε υπάλληλο. Τι παπαριές λέτε ρε άσχετοι; Ένα κατάστημα έχει 10-20 υπαλλήλους, ποιός ακριβώς θα χρεωθεί την κλοπή; ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ρε κνώδαλα νεοέλληνες με iq ραδικιού; Δεν μιλάμε για το μπακάλικο της γωνίας. Κρετίνοι….

      1. Τι μιλάς με ανθρώπους που έχουν ψηφίσει ΝΔημοκρατια ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ;
        Έχουν Επίπεδο κάμπιας.

      2. Κνώδαλο είσαι εσύ, μπαμπουίνε Ελληνάκο, που όπου ακούσετε για απατεώνα τρέχετε να συμπαρασταθείτε, από μια αετονύχισσα που έκλεβε για να τραπεζώνει το σόι της μέχρι διεθνείς λωποδύτες από τα Χάρβαρντ (αυτούς τους ψηφίζετε κιόλας, για να κάνουν και τα προικιά των παιδιών τους). Και καταντήσατε μια χώρα ολόκληρη συμμορία κλεφτρονιών. Ουστ πια από ‘δω πέρα.

      3. πεστα ρε φιλε με τεττοια μυαλα που εχουν και με αυτα που σκεφτονται δεν υπαρχη καμμια σωτηρια…….

    2. Μιλάμε για 75 χρονών γυναίκα. Τι να τιμωρήσεις και τι να σοφρωνίσεις; Τα υπόλοιπα που λες δείχνουν οτι είσαι εντελός ανίδεος απο την αγορά.

  12. ΣΥΡΙΖΑ: «Λέμε ναι σε συγκυβέρνηση με τη ΝΔ αρκεί να μην είναι ο Κ.Μητσοτάκης πρωθυπουργός – Μαζί μας και το ΚΙΝΑΛ»
    Θα πρέπει να υποκλιθειτε!!!
    Τα γράφω πριν από αυτούς για σας!!

  13. Εδώ κάνεις μέγα φάουλ Κύριε Χίο… Τα lidl πλέον έχουν συνεργασία με παρα πολλές ελληνικές εταιρίας παραγωγής τροφίμου… Και είναι απο τις λίγες εταιρίες που δεν αφήνουν χρέος… Πρόσεξε λοιπόν τι γράφεις και σκέψου ότι είμαστε πολοι με χαμηλά εισοδήματα που εαν δεν υπήρχαν τα lidl δεν θα είχαμε ούτε χαρτί υγείας…

    1. Την δυσλεξία την είχες πάντα, ή είναι παρενέργεια απο την βρώση των σκουπιδιών του lidl?

    2. Είναι ντροπή να γράφονται τέτοια πράγματα. Υπάρχουν συνοικιακά μπακαλικα, που παίρνουν φθηνά από εισαγωγείς και μεγαλεμπορους και πουλάνε φθηνά και κανουν αξιοπρεπεστατο τζίρο. Το ότι ψωνίζεις απο εκεί ψάχνοντας την δήθεν φθηνια, είναι επιλογή σου και μόνο.
      Ως σχόλιο είναι απαράδεκτο, υπερβολικό και παραπλανητικο.

    3. Τεττοια χαπατα που ειστε καλα σας κανουν οι Γερμανοεβραιοι των LIDL απο τα πολλα σαπια το μυαλο σας εχει γεμισει πιτουρα…

  14. Η «μάνα σας» σούφρωσε ένα καρότσι τρόφιμα για να κάνει τραπέζι στα παιδιά της στην πλάτη ενός μεροκαματιάρη που μπορεί και να χρεώνεται αυτός ό,τι βρεθεί να λείπει από το εμπόρευμα και δυσκολεύομαι πολύ να πιστέψω ότι ήταν η πρώτη της φορά.

  15. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ οι Γερμανοι !!! Προτεσταντικη ηθικη στους καφρους ελληνοφωνους που συνεχιζουν να ψωνιζουν απο το LIDL.

  16. Είμαι 43 ετών και δεν μπήκα μέσα σε αυτό το μπουρδέλο που έχει το όνομα lidl ούτε μία φορά δεν γνωρίζω πώς είναι και δεν δίνω σε γερμανικό προϊόν ούτε ένα ευρώ όταν λέμε ούτε ένα ευρώ ούτε 50 λεπτά του ευρώ.
    Παρόλο που μερικά προϊόντα χρειάζονται όπως black & decker και το ένα και το άλλο εγώ ψάχνω πάντα αλλού κράτους δηλαδή Γαλλίας Ιαπωνίας που είναι άκρως ποιοτικά και οτιδήποτε άλλο εκτός από Γερμανίας.

  17. Μητσοτακαρε βαλε κι αλλα προστιμα για τα ανεμβολιαστα γεροντακια για να συλλαμβανουνε τα γκεσταπιτικα supermarket περισσοτερους συνταξιουχους που δεν εχουνε πια να φανε! Ουστ παχυδερμο οξω απ την Ελλαδα και συ και το συναφι σου! Α και για να διευκολυνεις τους ηλικιωμενους τραβα και τη ΔΕΗ κανα χιλιαρικο γαμω τη “πρασινη” αναπτυξη σου που δεν αφησες δενδρο ακαυτο!
    Ενας νεοδημοκρατης.

  18. Να ρωτήσω ρε παιδιά; Τι εθνικότητας ήταν η κυρία γιατί ακούστηκε πως ήταν Ρομά…

      1. Η Ρόμα είναι Έλληνες γιατί οι Έλληνες είναι Ρομά

  19. Μια σύγχρονη Γιάννης Άι Γιάννης. Καταδικάστε την κι αυτή με 19 χρόνια κάτεργα. Σα δεν ντρέπεστε ρε αλήτες που φτάσατε την ελληνική κοινωνία στην ενδοια και στην εξαθλίωση. Πάλι καλά που δεν την πυροβόλησαν, όπως το παιδάκι από τη Σερβία στη Θεσσαλονίκη πριν χρόνια για ένα κουλούρι το έφαγε ένας ανεγκεφαλος γραφιας πυροβολοντας το. Τέλος..γ@μω το κράτος πρόνοιας.

  20. ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ(ΚΡΕΑΣ, ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΚΛΠ).
    ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ….ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΟΥ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΛΠ( «Γερούν γερά»(!)) ?….ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ? ….ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑΥΤΙΑ ….(ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΜΕΤΟ).

  21. Το βούτυρο στο ψωμάκι θα είναι αυτό το εξώφυλλο για τα υπόλοιπα σούπερ μάρκετ σήμερα. Θα το έχουν στα ράφια φάτσα φόρα

  22. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

Comments are closed.