ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΙΡΟΥΕΤΕΣ ΟΥΤΕ Η ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ! Ο Άδωνις αποκήρυξε (και) τον ΓΑΠ!

Κοινοποίηση:
ΦΓΝ

Μετά το ΚΚΕ ο Άδωνις Γεωργιάδης τσακώθηκε και με το ΠΑΣΟΚ, και μάλιστα το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ! Ο υπουργός Εργασίας αναφέρθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου και συνέδεσε τη χρεοκοπία της Ελλάδας με το Καστελόριζο.

Δηλαδή, ο Άδωνις αποκήρυξε τον Γιωργάκη, την ώρα που ψήφιζε την καταστροφή της Ελλάδας και ο ίδιος, με τα δυο του χέρια! Και έπειτα, συγκυβερνώντα με τον Γιωργάκη, ήθελε τις πρόνοιες του δολοφονικού μνημονίου να τις καρπωθεί ο ίδιος, λέγοντας πως δεν θέλει να του πάρει την δόξα ο Τόμσεν!

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος διαμαρτυρήθηκε ότι η χρεοκοπία είχε συμβεί επί κυβέρνησης Καραμανλή.

Και ο Αδ. Γεωργιάδης του απάντησε: «Η Βασιλεύουσα, η Κωνσταντινούπολη, έπεσε στις 29 Μαΐου 1453. Πολλοί λένε, θα διαβάσετε σε άρθρα, ότι δεν έπεσε τότε, έπεσε δύο αιώνες πριν, όταν πήραν οι Φράγκοι την Πόλη.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΝΤΖΟΣ: Έχει ξαναπέσει.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ – ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Κάποιος άλλος είπε «Α, όχι δεν έπεσε στις 29 Μαΐου, είχε πέσει στη Μάχη του Μάντζικερτ». Κάποιος άλλος λέει «Όχι, στο Μυριοκέφαλο» και κάποιος τρίτος «Στην Εικονομαχία». Όλα αυτά δεν έχουν σημασία. Η Άλωσις είναι στις 29 Μαΐου του 1453. Το μνημόνιο είναι στο Καστελόριζο με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου και κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια ο Αδ. Γεωργιάδης απέδωσε στον Γ. Παπανδρέου τη φράση «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες»: «Τα θυμάστε! Αυτές ήταν φράσεις του Γιώργου Παπανδρέου τότε και του Παπακωνσταντίνου πριν το πρώτο μνημόνιο στις αγορές που έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη χώρα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: