ΤΕΜΠΗ: ΣΗΜΕΡΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ! ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ! ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 1.300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ!

Κοινοποίηση:
417528206_3717032698620461_6257760772016830472_n

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος θα συζητηθεί σήμερα, Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου, στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα του εγκλήματος στα Τέμπη, κατόπιν σχετικού αιτήματος του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστα Αρβανίτη.

Στην ουσία θα συζητηθεί η αναφορά που είχε καταθέσει η Μαρία Καρυστιανού εκ μέρους του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, στην προσπάθεια των συγγενών να φτάσουν στη δικαίωση για το πρωτοφανές αυτό έγκλημα, στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων της φρικιαστικής σιδηροδρομικής τραγωδίας.

«Αύριο στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συζητηθεί το θέμα του εγκλήματος των Τεμπών. Κατόπιν αιτήματος που κατέθεσα, η αναφορά που κατέθεσε η Μαρία Καρυστιανού εκ μέρους του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών θα συζητηθεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Μετά την εκδήλωση που διοργανώσαμε στο Ευρωπαϊκό πριν από έναν μήνα, ακολουθεί το δεύτερο βήμα στο δρόμο για τη δικαίωση των συγγενών των θυμάτων αυτού του εγκλήματος. Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 16:00, ώρα Ελλάδας. Όχι στη συγκάλυψη! Δικαιοσύνη! Syriza European Parliament ΣΥ.ΡΙΖ.Α. The Left», αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του ο Κώστας Αρβανίτης.

«Μιλάμε με ακρίβεια για τη συγκάλυψη», είχε επισημάνει πριν από μία εβδομάδα σε ανάρτησή της στο Facebook η κα Καρυστιανού, σημειώνοντας ότι μαζί τους είναι 1,3 εκατ. Έλληνες που ζητούν την άρση της πολιτικής ασυλίας και διαμηνύοντας πως «το έγκλημα των Τεμπών δε θα συγκαλυφθεί».

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 28-2-2023» που έχουν συστήσει οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας, ανέφερε συγκεκριμένα πως «ζητάμε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να υποστηρίξει την αναφορά που καταθέσαμε για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Μαζί με μας και 1.300.000 Έλληνες ζητούν την άρση της πολιτικής ασυλίας πίσω από την οποία καλύπτονται οι υπεύθυνοι για το τραγικό συμβάν» και ανανέωσε το ραντεβού του Συλλόγου στην Ευρωβουλή.

Σημειώνεται πως την εν λόγω συνεδρίαση στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Επειδη μεγαλη ιδεα εχουν καποιο για την δυναμη της συμμοριας και την αδυναμια της κοινωνιας,οι κινησεις αυτες,σκοπο εχουν και να ξυπνησουν τους πολιτες που αρκουνται να πιστευουν τα βοθροκαναλα και ο δρομος για το ευρωπαικο δικαστηριο,καθοσον εδω η Δικαιοσυνη καταντησε τσουλα του παρακρατους.Φυσικα αν 1,3 μυρια υπογραφες δεννλενε τιποτα στους αμετανοητους στοκους που ορεγονται τον Μωυση,ε,δεν θα πεθανουμε κι ολας.Για την ιστορια,με λιγοτερες υπογραφες(λιγες χιλιαδες)και πολυ λιγοτερη δημοσιοτητα,το Πανεπ.Γυμναστηριο του ΑΠΘ,δεν δοθηκε στο ΤΕΦΑΑ,παρ ολη την προσπαθεια του ΠΑΣΟΚ,του Πρυτανη και του γνωστου Βενιζελου.Ακομη και η “φασαρια”υπερ του 12χρονου,μπορει να φερει αποτελεσμα.Μην ξαναδω αποχη,λοιπον.

  2. Η κ.Καρυστιανού δεν διαθέτει την πρόθεση να κατέβει πολιτικά για να μην φαίνεται ότι θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση του τραγικού τέλους του ίδιου της του παιδιού.Αν όμως η Ε.Ε καλύψει και η ίδια τον Κούλη ως μαριονέτα τους τότε με την ευλογία μας να κατέβει ώστε να τους χτυπήσει και τους 300 απατεώνες από μέσα αλλά ΟΧΙ να ακολουθήσει κάποιο υπάρχων προδοτικο κίνημα να κάνουν οι ίδιοι οι συγγενείς των αδικοχαμένων παιδιών κόμμα για να καθαρίσει ο τόπος.

  3. Ποιος κλοιος σφιγγει και τριχες ;
    Τι ειναι το ευρωκοινοβουλιο ;
    Τα αφεντικα του Μιζοτακη ειναι,αυτοι τον διορισαν εδω.
    Τι περιμενετε,να κυνηγησουν τον υπαλληλο τους ;
    Αφου αυτοι τον διορισαν εδω,ειστε τοσο αφελεις ;
    Τιποτα απολυτως δε θα γινει,θα τους υποστουμε αλλα τρια χρονια και μετα θα τον αλλαξουν.
    Οποιος νομιζει οτι οι μεγαλομαφιοζοι θα ξηλωσουν τον υπαλληλο τους ειναι πανηλιθιος…

  4. Γιατί δεν ενώνονται και οι συγγενεις των θυμάτων από το Μάτι;; Κι εκεί κουκουλώθηκαν τα πράγματα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορουν να ενωθούν για κάτι τόσο σοβαρό οι Έλληνες;;

  5. Καλή ιδέα των οικογενειών να πάνε την υπόθεση στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο και το Ευρωκοινοβούλιο αλλά ρε παιδιά ας είμαστε ρεαλιστές. Περιμένει κανένας απο εκεί πάνω να κυνηγήσουν τον εκλεκτό τους Μιζοτακη και την βρωμο παρέα του; Εμείς νομίζουμε ότι το Ευρωκοινοβούλιο είναι τίποτα σοβαροί άνθρωποι αλλά και αυτοί μια παρέα μεγάλο μαφιόζων ειναι ποιο χειρότεροι και απο την μαριονέτα τους την Κούλα. Δυστυχώς αυτές οι οικογένειες δεν πρόκειται να βρούνε το δίκιο τους..

Comments are closed.