ΤΕΜΠΗ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ… ΜΙΛΟΥΝ – ΤΑ ΗΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ – «ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ, ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΟΥΜΕ», Η ΕΝΤΟΛΗ – ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΜΜΙΣΘΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ… ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ

Κοινοποίηση:
ΤΕΜΠΗ 1

Το πόσο σοβαρό είναι το έγκλημα των Τεμπών φαίνεται από την δραστηριοποίηση του παρακράτους. Ο διαδικτυακός υπόκοσμος η ενεργοποίηση του οποίου κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ όπως έχουμε δει και σε άλλες περιπτώσεις, έχει εξαπολύσει συντονισμένη τρομοκρατική προπαγάνδα κατά των χαροκαμένων συγγενών, που αγωνίζονται για την πλήρη διαλεύκανση.

Άνθρωποι όπως η Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς, ο Παύλος Ασλανίδης και άλλοι, δέχονται τρομακτικό διαδικτυακό μπούλινγκ με ύβρεις και απειλές, προκειμένου όπως είναι προφανές, να καμφθεί το σθένος τους και να κάνουν πίσω στην διερεύνηση του εθνικού εγκλήματος.

Δεν πρόκειται φυσικά για κάποιους αυτόκλητους υποστηρικτές του καθεστώτος Μητσοτάκη. Όχι. Ουδείς, όσο σάπιος ή ηλίθιος και αν είναι, δεν θα τολμούσε να εξυβρίσει και να απειλήσει έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του.

Πρόκειται για έμμισθα κτήνη που λειτουργούν ως πράκτορες, όπως έχουμε δει και σε άλλες υποθέσεις εθνικών εγκλημάτων.

Εννοείται ότι εν τέλει η ελληνική δικαιοσύνη αλλά ακόμα και η κυβέρνηση υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πρόκειται για ένα γιγάντιο σκάνδαλο εκατοντάδων εκατομμυρίων. Ουδείς όμως έχει διεκδικήσει έστω και ένα ευρώ.

Επομένως, και για το εθνικό έγκλημα των Τεμπών έχουν ακολουθήσει την ίδια τακτική και έχουν διαθέσει μεγάλα ποσά προκειμένου να συγκαλυφθεί η υπόθεση.

Είναι αυτονόητο ότι αυτά τα ανθρωποειδή πρέπει να αποκαλυφθούν, αλλά κυρίως να αποκαλυφθούν οι εντολείς τους. Διότι έτσι θα φτάσουμε στην άκρη του νήματος και θα δούμε ποιοι πληρώνουν για να γλιτώσουν την τιμωρία.

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να αναδημοσιεύσουμε τις αθλιότητες. Θα δείξουμε όμως ένα χαρακτηριστικό διάλογο με τον Νίκο Πλακιά, για να γίνει εμφανές ότι πρόκειται για επαγγελματίες δολοφόνους, που κρύβουν τα ίχνη τους έπειτα από το έγκλημα τους εξαφανίζοντας τους μαϊμού λογαριασμούς που χρησιμοποιούν:

 

Μην χάσετε το συγκλονιστικό ρεπορτάζ για το θέμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί σήμερα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΡΗΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ.

  2. Τσάμπα κόπος και τσάμπα λεφτά ξοδεμένα για τα τρόλς. Αυτοί οι γονείς δεν σταματιώνται με τίποτα.. ό, τι και να κάνουν! Αντίθετα, με όλα αυτά, πιο πολύ θεριεύει η οργή τους! Είναι αδύνατο να διαφθαρούν με χρήματα αφού δεν έχουν ανάγκη. Ούτε αξιώματα αποζητούν, ούτε τους φοβίζει το οτιδήποτε πια. Έχασαν ότι πολυτιμότερο θα μπορούσαν ποτέ να έχουν: παιδιά τους. Είναι ικανοί για όλα πραγματικά και έχουν και όλη την κοινωνία με το μέρος τους. Οι ένοχοι και όσοι τους συνδράμουν είναι αυτοί που πρέπει να φοβούνται…

  3. Κουλη θα γαμηθεις απο τα τεμπη

  4. Μεγαλος αλητης ο Μητσοτακης κακοψυχος και μαφια ο φασισμος του ορια δεν εχει.

  5. Αμα εχω χασει τα παιδια μου τελειωστε με με τις ευχαριστιες μου! Και στα…δικα σας!

  6. Κυριε Πλακια Νικο…. μην ακουτε κανεναν απο αυτα τα σκουληκια που σχολιαζουν αρνητικα η βριζουν η απειλουν… ειναι σιχαμενα ανθρωπακια …. ευχομαι να τους εντοπισετε καποια στιγμη…και να τους αλλαξετε τα φωτα….!!!!

  7. Στα π@π@ρι@ τους,,,, οι άνθρωποι είναι ζωντανοί-νεκροί που έχασαν με τέτοιο τρόπο τους συγγενείς τους ,,,και ή υπομονή τους κάποια στιγμή θά τελειώσει.

  8. Σώπασε κυρά Δέσποινα κ μην κλαίς: Τέτοιους κοπριτες σάν τούς Νέο- ελληνες(με μικρό ε),δεν θα ξαναβρείς!!!😠
    Στείλε τώρα κ τίς υπόλοιπες συμφορές,να πέσουν στα γόνατα από τόν πόνο ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥΣ.😠😠
    Ασεβείς, υποκριτές, ανέθνιστοι, καιροσκόποι, κερδοσκόποι, πούστηδοι Κ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ξύλο μετά Μουσικής όπως επί Χρυσού Αιώνος χ3😁🤫

  9. Δημοκρατια αλ καρτ το νουμερο μαγγας οταν περιτρυγηριζεται απο κοματοσκυλα κυνηγημενος φευγει απο την βουλη απο τον βελοπουλο μουρμουριζοντας

Comments are closed.