ΤΕΛΟΣ! Τελείωσαν και το φετινό Πάσχα οι άθεοι χρυσοπληρωμένοι αυλικοί του Μαξιμού

Κοινοποίηση:
Μετακίνηση εκτός νομού

Δεν ανάβουν το «πράσινο φως» για τις μετακινήσεις εκτός νομού οι λοιμωξιολόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά και διατηρείται η πίεση στο σύστημα υγείας.
Σημειώνεται πως το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα» επεσήμανε πως παρόμοια είναι και η θέση της κυβέρνησης.

«Θα περιμένουμε την εισήγηση της Επιτροπής. Η θέση της κυβέρνησης είναι να μην ανοίξουν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις. Να μη ρισκάρουμε να μεταφερθεί ιικό φορτίο, από περιοχές, που έχουν υψηλό σε άλλες», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Πελώνη.

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμη και το απόγευμα οι σχετικές ανακοινώσεις, ωστόσο, τόνισε πως για την ώρα δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση για μήνυμα του πρωθυπουργού και πως εάν επιλεγεί ένας τέτοιος τρόπος επικοινωνίας με τους πολίτες, αυτό θα ανακοινωθεί.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οπως φαίνεται αυτό θά είναι τό τελευταίο Πάσχα στήν Ελλάδα.Οί άθεοι σατανιστές τού γουρλομάτη θά καταργήσουν όλες τίς γιορτές μας.Εκτελούν διαταγές τής Εβραικής λέσχης Μπίλτερμπεγκ.
    Οί Οβριοί μισούν τό Πάσχα.
    Γιάννης Λάκων

Comments are closed.