ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ – ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ, ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Κοινοποίηση:
3337584

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τη φωτογραφία και τα στοιχεία του ψευτογιατρού που φέρεται να έχει εξαπατήσει τουλάχιστον 15 ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας, πέντε εξ αυτών, μάλιστα, να έχουν πεθάνει.

Πρόκειται για τον Διονύση Τριανταφύλλου, γεννημένο το 1957 στην Αθήνα κατά του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απάτη κατ’ εξακολούθηση.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για:
 
• απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα και από κοινού, με ζημία που προκλήθηκε και σκοπήθηκε και υπερβαίνει το ποσό των 120.000 από κοινού και που οι δράστες με τις μερικότερες πράξεις τους απέβλεπαν στο συνολικό περιουσιακό όφελος που προκύπτει από την κατ’ εξακολούθηση τέλεση και την συνολική περιουσιακή βλάβη,
• ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,

• απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και με παράλειψη από κοινού,
 
• βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή από κοινού,
• νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα με τη μορφή της απόκρυψης όσον αφορά στη χρήση περιουσίας ή τον τόπο, όπου αυτή βρίσκεται, εν γνώσει του γεγονότος ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα και που το αντικείμενο της νομιμοποίησης υπερβαίνει το ποσό των 120.000 ευρώ και που ο δράστης ασκεί τέτοιου είδους δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα,
οι οποίες φέρεται να τελέστηκαν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, τουλάχιστον από το έτος 2009 (Σχετική η από 20-01-2023: Παρουσίαση υπόθεσης εξαπάτησης σθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας, που είχε ως αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος 5 εξ’…).

Πρόκειται για τον:
(επ.) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (ον.) Διονύσιο του Επαμεινώνδα και της Αικατερίνης, γεν. 24-09-1957, στην Αθήνα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας, καθώς και την αναγνώριση του ανωτέρω από άλλους παθόντες, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η περαιτέρω δράση του.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388370, 2310-388375, 2310-388424 και 2310-388425 του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και του υπασπιστηρίου της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 16-07-2023, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.»
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Τελικά τον Παπαντώνη θα τον βάλουν φυλακή η κάνουν ακόμα φροντιστήριο στους μάρτυρες κατηγορίας?

  2. Αυτος ελεγε οτι ηταν γιατρος? Γιατι φυσιοθεραπευτης ειναι, και οι φυσιοθεραπευτες εμπλεκονται νομιμα με ασθενεις σκληρηνσης κατα πλακας, ως φυσιοθεραπευτες βεβαια και οχι ως γιατροι. Αν αυτος το επαιζε γιατρος και ελεγε κοψτε τα φαρμακα και ελατε σε εμενα με το αζημιωτο, τοτε ναι ειναι ενοχος. Ας κραταμε ομως μια πισηνη γιατι ζουμε σε περιεργο καθεστος και σαν πολλοι δολοφονοι, βιαστες και απατεωνες μαζευτηκαν στο κρατος της Κουλας…

    1. Βλακακο επρεπε να ηταν καποιος συγγενεις σου στα χερια του και μετα να σε εβλεπα

  3. Έχει φυσιογνωμία γιατρού…. μάλλον πρέπει να αρχίσουμε να ζητάμε και πτυχία πλέον από την στιγμή που ο ιατρικός σύλλογος δεν τους ψάχνει… θα τους ψάχνουμε εμείς.

    1. Για τους ψευτο-γιατρους με τα πτυχια Σωτηρηδες, Παγωνες και Βασιλακοπουλους θα ασκηθει καμοια διωξη??

    2. Θα σου δείξει ένα πλαστό στην Ελλάδα είσαι ΟΧΙ στον Καναδά

Comments are closed.