ΤΑ “ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ” ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η ξανθιά πολιτευτής που ζήταγε τις ψήφους μας και ανυπομονούσε για τις μυτι@ς [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ]

Κοινοποίηση:
koka

Πολλές οι «μυτιές» ..! Την «λευκή θεά», την κοκαΐνη την ποθούσαν πολλοί, με ιδιαίτερα ονόματα και επίθετα όπως η δεσποινίδα Ποθητού [όνομα και πράγμα], καθώς και άλλη μια εικοσάχρονη στη Ν. Σμύρνη που παρείγγελνε τη δόση της στον Αλβανό ντίλερ με την κωδική ονομασία «άσπρο». Ή ακόμη και η Ισσαβέλα Μητάκου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος της Εκάλης στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει στη δικογραφία η συναλλαγή με το Νο39, αφού εκεί ως «χρήστης» αναφέρεται ο Χριστιάν Ιωαννίδης. Πίσω όμως απ’ το κοινότυπο όνομα κρύβεται η ιδιότητα του πολύ γνωστού ράπερ Light, που είναι κολλητός φίλος Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συγκέντρωσε ξανά όλα τα φώτα της δημοσιότητας με το supermax συμβόλαιο, ύψους 233,4 εκατ. δολαρίων που του προσέφεραν οι Μπακς.

Με «1 λεπτό» στο Βύρωνα …

Ο Light, στις 17 Ιουνίου 2020, καταγράφεται από τον «κοριό» της δίωξης ναρκωτικών τρία λεπτά πριν τα μεσάνυχτα να δίνει ραντεβού στον Βύρωνα για την παραλαβή κοκαΐνης βάρους ενός γραμμαρίου με την κωδική ονομασία «1 λεπτό». Μάλιστα στο ραντεβού δεν εμφανίζεται ο Αλβανός ντίλερ «Κάσι» αλλά ο συνεργός του που είναι επίσης Αλβανός.

Λάμπουν τα αστέρια τους …

Ο Light έχει στενή σχέση με τον Νιγηριανής καταγωγής άσο του NBA. Ο Έλληνας raper, αν και σε ηλικία 25 ετών, είναι ιδιοκτήτης και μέλος της δισκογραφικής εταιρείας Capital Music. Γεννήθηκε το 1995 στην Μενεμένη Θεσσαλονίκης αλλά κατάγεται από την Κένυα, από την πλευρά της μητέρας του. Εξού και το ψευδώνυμο “Nero Greco”, που μεταφράζεται ως “ο μαύρος Έλληνας” ή αλλιώς @nerogreco.

Τον ανακάλυψε ο [αρχι]ράπερ «Υποχθόνιος»

Ανακαλύφθηκε από τον «Υποχθόνιο» το 2012, σε ηλικία 17 ετών. Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με τίτλο Nero Greco. Έπειτα ακολούθησαν δύο τραγούδια σε συνεργασία με τον raper Snik, τα Tony Montana και Gucci Mane, τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Το 2017 έβγαλε το άλμπουμ Primo, το οποίο περιλαμβάνει το κομμάτι Πέτα Τα και το τραγούδι του τίτλου ,το οποίο εξιστορεί την προσωπική του ιστορία, καθώς και τα Cinco de Mayo,Πάρτο αλλιώς,Stan,Xannie,Χριστός και Free Mike. Τα επόμενα χρόνια κυκλοφόρησε διάφορα single τα οποίο γνώρισαν επιτυχία. Κάποια από αυτά είναι τo Mosca, το OJ και τo Όλα τα Chains, με τον DJ Silence. Έχει συμμετάσχει στα κομμάτια Dealer, Peru και Stars. Επίσης κατέχει μια μάρκα ρουχισμού, την PrimoTheBrand. Το 2020 υπήρξε μια πολύ σημαντική χρονιά για τον ίδιο αφού τα κομμάτια στα οποία συμμετείχε τόσο ως δημιουργός όσο και με άλλους καλλιτέχνες Mad clip ,Hawk,Billy Sio, Atc Nico κλπ.). Γνώρισαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό (Slang.Iced out,Xiliometra).

Η γιορτή στα Σεπόλια

Μάλιστα την τελευταία ημέρα του Ιούνη 2019, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε για λίγο τραγουδιστής, τραγουδώντας με τον αγαπημένο του ράπερ Light. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε μαζί με τα αδέλφια του στα Σεπόλια, στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο που έκανε τα πρώτα του βήματα. Εκεί, βρέθηκε πλήθος κόσμου, ο οποίος γέμισε τον χώρο, θέλοντας να δει τον σταρ του NBA από κοντά. Στο γήπεδο, ο NBAer ανέλαβε χρέη προπονητή και είδε την ομάδα του να κερδίζει.

Ύμνοι από τον σταρ του NBA

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στα Σεπόλια ήταν και ράπερ Light. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ράπερ της Capital Music, η οποία συνεργάζεται με την Panik Records, και τραγούδησε μαζί του. Μάλιστα, είχε σχολιάσει και βίντεο του ράπερ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο του Best Hip Hop Video με το «Mosca» στα περσινά MAD VMA. Εκτός από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έγινε για λίγο τραγουδιστής στη γιορτή στα Σεπόλια, και ο ράπερ Light μπήκε για λίγο στη θέση του. Πήρε τη μπάλα και έριξε μια βολή ..!

Εδώ Εκάλη, σας καλεί η υπ. Δημ. σύμβουλος

Έκπληξη αποτελεί όμως στη λίστα των «πελατών» και το όνομα της Ισσαβέλας Μητάκου-Μητακάκη, της 39χρονης κατοίκου της Εκάλης που φέρεται στις 13-6-2020 να παραλαμβάνει έξω απ΄ το σπίτι της 2 γραμμάρια κοκαΐνης από τον ίδιο τον Αλβανό ντίλερ τον «Κάσι». Και μάλιστα στις 6.12 τα ξημερώματα.

700 701

Ισσαβέλα Μητάκου-Μητακάκη, η 39χρονη κάτοικος της Εκάλης ήταν καλή πελάτισσα … Εδώ με το καφετί μπουφάν και την μαύρη τσάντα ανά χείρας, αποθανατίζεται στο φακό με όλους τους συνυποψηφίους της. Σ’ άλλο στιγμυότυπο, παίρνει το λόγο ως ομιλήτρια θέλοντας να κερδίσει την ψήφο των συμπολιτών της. Από την Κυριακή που μάλλον κάπως καθυστερημένα έμαθε τα χαμπέρια για τα «χαΐρια» της έχει κατεβάσει τη σελίδα της στο facebook, στην προσπάθειά της να εξαφανίσει κάθε εικόνα ή πληροφορία γύρω απ’ το όνομά της ..!

Διαβάστε τις συνομιλίες μεταξύ της ιδίας και του ντίλερ. Η ανυπομονησία για τη “λευκή κυρία” περισσεύει:

Η εν λόγω κυρία είχε την… ατυχία η παραγγελία της στις 13 Ιουνίου του 2020 να πέσει Παρασκευή, μια ημέρα κατά την οποία – όπως της υπενθύμιζε διαρκώς ο ντίλερ συνομιλητής της που άργησε να της πάει την «παραγγελία» της – γινόταν χαμός από δρομολόγια της «επιχείρησης».

Εκείνη όσο αργούσε η παραγγελία της γινόταν ολοένα και πιο έξαλλη, καθώς είχε και κόσμο στο σπίτι, με τον συνομιλητή της να της υπόσχεται ότι θα της δώσει παραπάνω «εμπόρευμα», σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευνάσει την ανυπόμονη και αγανακτισμένη… που ήθελε να σώσει τον δήμο Κηφισιάς.

Ντίλερ: Έλα, κούκλα.

Α.Μ.: Έλα, αγάπη

Ντίλερ: Τι έγινε;

Α.Μ.: Θα έρθεις σπίτι;

Ντίλερ: Θα μου στείλεις μήνυμα;

Α.Μ.: Εεε… (αναφέρει οδό και αριθμό), ρε αγάπη, το σπίτι μου στην Εκάλη. Στο σπίτι μου.

Σε πόση ώρα;

Ντίλερ: Έρχομαι, σε… σε 15 – 20 είμαι εκεί.
Α.Μ.: Πόσο;

Ντίλερ: (αναφέρει διεύθυνση)

Νέα κλήση λίγο αργότερα:

Ντίλερ: Έλα.

Α.Μ.: Να βγω έξω;

Ντίλερ: Πώς; Αφού είπαμε έξι η ώρα. Και μου λες τώρα, παρά είκοσι, να βγω;

Α.Μ.: Πόση ώρα είναι; Γιατί έχουν περάσει ήδη 25 λεπτά.

Ντίλερ: Δεν είπαμε έξι η ώρα ρε παιδί μου;

Α.Μ.: Έξι η ώρα;

Ντίλερ: Θα σε πάρω, ρε κουκλάρα. Ντάξει; Έλα, γεια.
Λίγο αργότερα, όταν ο προμηθευτής αργεί να εμφανιστεί, η ανυπόμονη πολιτεύτρια τον ξανακαλεί:

Ντίλερ: Έλα, κούκλα.

Α.Μ.: Έλα. Σε πόση ώρα να βγω έξω;

Ντίλερ: Έλα, μωρό μου.

Α.Μ.: Έλα, αγάπη μου.

Ντίλερ: Ρε, γίνεται της που@@@, ρε μαλ@@@, είναι Παρασκευή. Έρχομαι…

Α.Μ.: Σε πόση ώρα θα είσαι; Γιατί (ακατάληπτο) με τους φίλους μου και…

Ντίλερ: Άκου… Επειδή σε γάμ@@ λίγο σήμερα και… περιμένεις και τέτοια, θα σου δώσω

άλλο ένα από εμένα, να γουστάρεις! Απλά περίμενε κι έρχομαι. Ντάξει;

Α.Μ.: Σε πόση ώρα, όμως, ρε μωρό μου;

Ντίλερ: Θα σου βάλω άλλα δύο, ρε μωρό μου, τι άλλο θες γαμώ την πουτ@@@ μου; Τι άλλο να κάνω;

(ακατάληπτο)
Ντίλερ: Θα σε πάρω εγώ, ντάξει; Φιλιά.

Μόλις είκοσι λεπτά μετά, η Α.Μ. εξαντλεί την υπομονή της και παίρνει τον διακινητή τηλέφωνο:

Α.Μ.: Έλα ρε

Ντίλερ: Έλα

Α.Μ.: Πού είσαι επιτέλους ;

Ντίλερ: Έλα, έρχομαι ρε. Τώρα έχω ξεκινήσει, έρχομαι αλήθεια σε εσένα. Επειδή σε γάμ@@ μέχρι τώρα. Κατάλαβε, είναι Παρασκευή και γίνεται της πουτ@@@. Κατάλαβες;

Α.Μ.: Ε τι…; Μου είπες πριν είκοσι λεπτά ρε φίλε. Περιμένω μιάμιση ώρα!

Ντίλερ: Ναι, ρε παιδί μου και γω ξηγήθηκα με τα… με τα δώρα μου και τα λοιπά. Θα δεις από κοντά… θα σε φτιάξω.

Α.Μ.: Ωραία. Σε πόση ώρα θα είσαι εδώ, αγάπη;

Ντίλερ: Έρχομαι ρε. Σε κανά εικοσάλεπτο θα είμαι εκεί, το πολύ.

Α.Μ.: Αυτό μου είπες και την τελευταία φορά.

Ντίλερ: Ντάξει ρε, έχεις δίκιο τώρα, το ξέρω, σε γάμ@@, απλά έτυχε. Έρχομαι αλήθεια.

Ντάξει; Θα σε πάρω εγώ, ρε. Έρχομαι κομμάτια. Γεια.

Από την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ 21/12/2020

exofillo21-12

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αυτές ψηφιζαμε και ψηφίζουμε! εμβόλια και μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος λοιπόν

Comments are closed.