“ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – Η ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ “ΕΘΑΨΕ” Η PFIZER – “H ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Εμπιστευτική έκθεση της Pfizer από το 2021 αποκαλύπτει ότι τα εμβόλια mRNA θα σκοτώσουν δισεκατομμύρια σε όλο τον κόσμο…

Μια νέα έκθεση της Pfizer που διέρρευσε από το 2021 αποκαλύπτει ότι ο γίγαντας Big Pharma περίμενε ότι δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πέθαιναν πιθανότατα ως αποτέλεσμα του θανατηφόρου εμβολίου mRNA τους.

Τα εμβόλια mRNA προκάλεσαν χιλιάδες θανάτους και δεκάδες χιλιάδες αναφερόμενες ανεπιθύμητες ενέργειες, για τις οποίες γνωρίζουμε, μόλις μέσα στις λίγες εβδομάδες από την κυκλοφορία του στα μέσα Δεκεμβρίου 2020. Υπήρχαν επίσης δεκάδες αναφερόμενες περιπτώσεις αυθόρμητων αμβλώσεων και περισσότερες από 2.000 αναφορές για καρδιακές διαταραχές εντός των ημερών από την κυκλοφορία του εμβολίου στο κοινό.

Η Pfizer έλαβε όλες αυτές τις αναφορές μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και η ίδια η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι τα εμβόλιά της ευθύνονται για την ξαφνική αύξηση των θανάτων και τις ανεπιθύμητες ενέργειες. Με βάση αυτά τα στοιχεία, η Pfizer είχε την ευθύνη εκείνη τη στιγμή βάσει του νόμου να αποσύρει αμέσως την ένεση και να προειδοποιήσει το κοινό. Αλλά δεν έκαναν κάτι τέτοιο.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Αντίθετα, η Pfizer θα συνέχιζε να κάνει ενέσεις σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με τις ενέσεις mRNA της. Και για άλλη μια φορά, χάρη στην έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) και την αποδοχή από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των Η.Π.Α., η Pfizer κάνει για άλλη μια φορά μαζικές ενέσεις στο κοινό με ακόμη περισσότερες ενέσεις mRNA.

Η Pfizer δεν είναι ένοχη μόνο για «ανθρωποκτονία» – η εταιρεία διαπράττει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ με εγκληματική πρόθεση!!!
Εάν η Pfizer είχε αποσύρει αμέσως τα εβόλια mRNA της στα τέλη Φεβρουαρίου 2021 αφού έλαβε όλες αυτές τις αναφορές περί θανάτων και ανεπιθύμητων συμβάντων, κτλ., εξαιτίας του μπολιού της, τότε ο χαρακτηρισμός «ανθρωποκτονία από αμέλεια» μπορεί να ίσχυε, ανάλογα με τον τρόπο χειρισμού της αποκάλυψης. Επειδή, όμως, η Pfizer συνέχισε να τα διανέμει και να τα διαχειρίζεται, αυτό πλέον εμπίπτει στην κατηγορία της μαζικής γενοκτονίας.
«Ο φόνος σε αντίθεση με τη ανθρωποκτονία συνεπάγεται «εγκληματική πρόθεση»», αναφέρει η Global Research. «Το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer συνιστά εγκληματική ενέργεια. Από νομική άποψη, είναι μια «πράξη δολοφονίας» που εφαρμόζεται παγκοσμίως σε έναν πληθυσμό-στόχο 8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Μέχρι στιγμής, περισσότερο από το 60 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού έχει εμβολιαστεί για τον COVID-19».

Σύμφωνα με τη συμφωνία φαρμακοεπαγρύπνησης που ισχύει επί του παρόντος, η Pfizer είναι πλήρως υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των δεδομένων ασφαλείας μετά την αδειοδότηση εκ μέρους της BioNTech, του συνεργάτη της για την αντιμετώπιση του COVID-19, γεγονός που καθιστά αυτήν την εταιρεία συνένοχη και σε μαζική γενοκτονία.

Σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά την επίσημη έναρξη της Operation Warp Speed (Επιχείρησις Ταχύτητος του Φωτός) από την κυβέρνηση Τραμπ, υπήρξαν συνολικά 42.086 αναφορές περιστατικών (25.379 ιατρικά επιβεβαιωμένες και 16.707 μη ιατρικά επιβεβαιωμένες) που περιείχαν 158.893 συμβάντα», εξηγεί η Global Research .

«Τα περισσότερα κρούσματα (34.762) παραλήφθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες (13.739), το Ηνωμένο Βασίλειο (13.404), την Ιταλία (2.578), τη Γερμανία (1913), τη Γαλλία (1506), την Πορτογαλία (866) και την Ισπανία (756). τα υπόλοιπα 7.324 διανεμήθηκαν σε 56 άλλες χώρες.»

Δεδομένου ότι όλα αυτά τα δεδομένα είναι επίσημα και περιγράφονται πλήρως σε μια αναφορά από την ίδια την Pfizer, είναι αναμφισβήτητο. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ είναι κάποια θεωρία συνωμοσίας. Με βάση αυτό, υπάρχουν πλέον πολλά στοιχεία για τη διαμόρφωση νομικών διαδικασιών όχι μόνο κατά της Pfizer και της BioNTech αλλά και εναντίον κυβερνητικών υπηρεσιών όπως η FDA και το CDC, καθώς και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Δείτε την ακόλουθη συνέντευξη με την Caroline Mailloux της Lux Media και τον καθηγητή Michel Chossudovsky καθώς συζητούν τη «μυστική» έκθεση της Pfizer και τι μπορεί να κάνει το ευρύ κοινό τώρα για να λογοδοτήσει η Big Pharma, η Μεγάλη Κυβέρνηση και τα μεγάλα ΜΜΕ για τη διάπραξη αυτής της μαζικής γενοκτονίας κατά ολόκληρου του κόσμου:

ΠΗΓΗ: https://thepeoplesvoice.tv/confidential-pfizer-report-from-2021-reveals-mrna-jabs-will-kill-billions-worldwide
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

 1. Εγώ πάντως εμπιστεύομαι την υγεία μου σε ένα γιατρό που διέπρεψε στις πανελλήνιες, έφαγε όλα τα νιάτα του στα βιβλία, κλινικές και σήμερα συμμετέχει σε συνέδρια στο εξωτερικό. Αυτά του τύπου “σας τα λέγαμε” κοκ είναι για καθυστερημένους. Σε καμία φαρμακευτική εταιρία δεν συμφέρει ο θάνατος.

 2. Τις φαρμακευτικες εταιριες τις βλεπετε ποσο πονοψυχες ειναι?
  Πουλαν οπου τους συμφερει εξω και για τους Ελληνες δεν υπαρχει τσαϊ απο φαρμακα δλδ πανω απ ολα η κονομα.
  Στα εμβολια τι δεν καταλάβατε και τρεχατε να τα κανετε?

 3. Κ@θαρματα σκοτωσατε τοσο κοσμο με την απληστια σας, τυφλα τσιρακια των δυναμεων του σκοτους με τον ζαβο γουρλοματη στην σωστη πλευρα της ιστοριας που μονο για δολοπλοκια και καταστροφη ειναι ο εφιαλτης.Και με τον συρφετο που τους γλυφει, που πουλανε και την μανα τους για δυο δεκαρες και νομιζουν οτι επειδη γλυφουν αυτα τα τερατα θα σωθουν.

 4. Άσε να γλυτώσουμε από τους ηλιθίους και τους βολεψάκηδες

 5. Μπουρλα αγάπη μου που είσαι;
  Εισαγγελατε έρχομαι να κάμω μπάνιο στη πισίνα του σπιτιού σου.

 6. Ελα η Σβαμπισια μπουρδοπαντελονα! Μπουρδα, Κουλαρα, Ουρσουλαρα κονομησατε? Αι σιχτιρ που λενε και οι Οθωμανοι!

 7. Η Έλληνες δεν ακούν δεν βλέπουν ξυπνήστε πρόβατα

 8. Στην Ελλάδα του αρχιπροδότη Μητσοτάκη, του 20% των κομματόσκυλων, ρουσφετολόγων και λοάτκι και εισαγόμενων ψηφοφόρων εκ του πακιστάν και της νοθείας οι φαρμακευτικές απαλλάχτηκαν των ευθυνών τους και οι πολίτες υποχρέωθηκαν ή μάλλον εκβιάστηκαν να κάνουν το εμβόλιο, αλλά με δική τους ευθύνη. Αυτό είναι ή παράνοια ή αλητεία ή έγκλημα. Λογική και εντιμότητα δεν είναι. Εκτός αν ο πρωθυπουργός και τα τσιράκια του και το 20% που τον ψηφίζει είναι όλοι ηλίθιοι, που και αυτό είναι πιθανό, αφού μεταξύ των παρενεργειών των εμβολίων έχουν αναφερθεί η παράνοια και η μείωση της ευφυίας. Μητσοτάκη, σάλτα γαμήσου.

 9. το έχουν πει ξεκάθαρα εδώ και πολλά χρόνια ότι θέλουν μείωση του πληθυσμού ,που είναι το παράξενο ?

 10. αυτα να τα βλεπουν οσοι επιτιθονται σε οσους λεμε την αληθεια και μας αποκαλουν ψεκασμενους… ακομα κοιμουνται οτι κι αν ακουσουν…

 11. Με αυτούς υπέγραψαν τα κράτη μυστικές συμφωνίες.

 12. Ο Μητσοτάκης είναι εγκληματίας πέθαναν πολλοί άνθρωποι ξαφνικά από τα εμβόλια Πού πάσαρε Εκβιαστικά Αυτό το τέρας αυτός εγκληματίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η συμμορία του Και όσοι δεν πέθαναν από τα εμβόλια τους δολοφόνησαν στα νοσοκομεία γιατροί με εντολή Μητσοτάκη Κυριάκο Μητσοτάκη

 13. 5/8/2021 η μελέτη των Ελλήνων επιστημόνων τα ίδια λέει. Το μεγάλο θανατικό θα ξεκινήσει στο 3ο έτος μετά το μπόλιασμα (2024).

 14. Σας λέγανε μαλάκες μην τα κάνετε και μας λέγατε ψεκασμένους.Ρε είστε στα καλά σας πρόβατα;Ηταν ποτέ δυνατόν να ήθελε η Παγκόσμια τάξη οι 300 πούστηδες και η κάθε φαρμακευτική εταιρεία του γουρουνιού το καλό σας;Βρείτε τρόπο με την συμβουλή δικού σας γιατρού που είναι ενάντια στο σύστημα για το πώς θα αποβάλλετε την μαλακία αυτή που σας φύτεψαν.

  1. Πρόβατα είστε εσείς που κάνατε σημαία σας αντιεπιστημονικές απόψεις και θεωρίες συνωμοσίας. Το ότι υπήρξαν μερικές περιπτώσεις που προκάλεσαν σοβαρές παρενέργειες είναι γνωστό (αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε εμβόλιο και οποιοδήποτε φάρμακο), άλλο όμως αυτό κι άλλο να διαδίδεται βλακείες του στυλ τα εμβόλια έχουν τσιπάκι ή ότι θέλουν να δολοφονήσουν δισεκατομμύρια.

   1. Αυτό πρὠτα απ’ όλα τα λες στον εαυτό σου μπας και το πιστέψεις. Οι ίδιοι που χρηματοδοτούν τα εμβόλια λένε πως είναι η καλύτερη μέθοδος για μείωση πληθυσμού και δεν το κρύβουν γιατί ξέρουν ότι απευθύνονται σε άτομα σαν και εσένα. Αντιεπιστημονικές είναι οι απόψεις των κλόουν που βλέπατε στα τηλεσκουπίδια, η πλειοψηφία των επιστημόνων είναι κατά των εμβολίων όπως και οι νομπελίστες. Τα στοιχεία υπήρχαν κιόλας απο τους πρώτους μήνες εμβολιασμών που η υπερβάλουσα θνησιμότητα αφορούσε τους μπολιασμένους και οι ΜΕΘ ήταν τίγκα σε εσάς. Το αστείο είναι ότι τώρα που θερίζουν οι ξαφνικίτιδες ακόμη δεν βάζετε μυαλό. Τα αληθινά ψέκια είστε εσείς.

   2. Μα αφού ήταν σε πειραματικό στάδιο,τουλάχιστον αποδεχτείτε το γεγονός ότι γίνατε πειραματόζωα και όλα καλά.

   3. Τι μερικές παρενέργειες ρε βλαξ εδώ πέθαναν εκατομμύρια άνθρωποι έτσι ξαφνικά υγιέστατοι και εσύ αυτό το βλέπεις λιγοστές μερικές παρενέργειες;

Comments are closed.