ΤΑΜΠΟΥΡΩΜΕΝΟΣ με τη ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ του Στρατάρχη της 21ης Απριλίου. Σκηνές 1974 με τις συλλήψεις των πρωταιτίων του πραξικοπήματος. Oλονύχτιο θρίλερ. Aντιτρομοκρατική – κρατική ασφάλεια έζωσαν πάνω από 20 στελέχη της “Xρυσής Aυγής”. Κλοιός με χειροπέδες…

Κοινοποίηση:
exofillo9-10

teaser9-10

Διαβάστε στο μοναδικό αντισυστημικό ΜΜΕ στην Ελλάδα, στο Μακελειό της Παρασκευής 9-10-2020, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ» το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ,

-ΔΕΝ ανήκει σε κανέναν κομματικό και παραταξιακό χώρο, ούτε σε “σέχτες” παρακρατικών εκδοτικών μηχανισμών εγκλήματος, διαφθοράς και προδοσίας.
ΔΕΝ τα παίρνει από κανέναν, το αποδείξαμε και το αποδεικνύουμε κάθε μέρα.

– ΤΣΑΚΙΖΕΙ το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου, επί 5 συνεχή χρόνια και 9 μήνες.

Πάντα με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς που δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος. Την εφημερίδα που έριξε την κυβέρνηση των κατσαπλιάδων και ασκεί σκληρή κριτική στους ίδιους και  αλλά και στους χειρότερους «καινούργιους».

–Πάντα απέναντι στην εξουσία και σε κάθε κατασταλτική κρατική αρχή διαφθοράς και ψέματος εις βάρος του εθνικού και δημοσίου συμφέροντος.

Banner-supermarket-megalo

–Στο μοναδικό ταμπλόιντ φύλλο που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πάει κόντρα στη σαπίλα της «πυραμίδας» αχρείων και ξεπουλημένων ηγετών, ντόπιων και αλλοδαπών ολιγαρχών,με το καλύτερο ρεπορτάζ της πιάτσας, από τις 19-1-2015.

alitheia-aima-banner

 

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας.

-εθνικό είναι ότι είναι αληθινό

–αλήθεια είναι η αλήθεια του λαού

-Αυτοί που κρύβουν την αλήθεια, είναι εχθροί του λαού και οφείλουμε να τους ξεμπροστιάζουμε με το ρεπορτάζ και την δημοσιογραφική αποκάλυψη ως θεματοφύλακες-μαζί με την κοινή γνώμη- του λαϊκού συμφέροντος.

Κανένας- μηδενός εξαιρουμένου- δεν είναι πάτρωνας του ελληνικού πατριωτικού λαού. Κανένας δεν δικαιούται να τον καπηλεύεται. Την ιστορία πια δεν τη γράφουν οι αριστεροί, τη γράφουν οι Έλληνες αληθινοί πατριώτες κι όχι οι πολιτικοί μαφιόζοι, οι ψεύτες, οι τυχοδιώκτες και οι υποκριτές. Η Ελλάδα ανήκει μόνον στους αληθινούς Έλληνες και όχι στους νεόκοπους πολιτικούς αλήτες που στεγάστηκαν στα ψευδεπίγραφα λάβαρα της κονόμας, της συναλλαγής και του συμβιβασμού.

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ στα περίπτερα- πάγκους σούπερ μάρκετ ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, να μας τηλεφωνούν στο 6946- 357733 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν το σαμποτάζ , τις επαγγελματικές αλητείες αλλά και τη νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

OPISTHOFYLLO9-10

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ρε παιδιά μερικές μέρες είναι που μπαίνω σε αυτό το σάιτ διότι μου αρέσει όπως τα λέει ο στεφανος είναι ντόμπρος !!!δηλαδη αναπόφευκτο κάθε φορά να βλέπω στα σχόλια διάφορους μαλακες που γράφουν ποιήματα και διαφορα ακαταλαβίστικα ….τι μαλακες μερικοί

  2. Βρήκε ευκαιρία η αλήτισσα να εκμεταλλευτεί την κατάσταση για να αποκατασταθεί. Τον εκβιάσει ψυχολογικά με τη λογική ότι εσύ θα πας φυλακή και ποια θα σε πάρει οπότε μόνο εμένα έχεις. Φαινόταν από την αρχή τι είναι και τα λέγαμε κάποιοι κι ήμασταν κακοί. Αυτή αλλοιωσε τον Ηλία και τον οδήγησε και τον οδηγεί στην καταστροφή. Ο, τι θέλει τον κάνει. Τον έχει ευνουχίσει. Και τώρα εκμεταλλεύεται ότι μπορεί να πάει μέσα. Καμια τσιπα.. Σκέφτεται κι αυτή ποιος θα με πάρει έτσι που έγινα (γιατί άσχετα με το τι βλέπετε στις φώτο που είναι παλιές αν τη δείτε από κοντά ούτε για φτύσιμο δεν είναι, έχει παχύνει τα μπράτσα της σαν 50αρας και φωνή Κατερίνα Στανιση από τα τσιγάρα..ενα χάλι ) και με συμπεριφορά νταλικέρη. Ή χειρότερη που είχε ποτέ! Μετά την Πλακιδα χάλασε πολύ.. Και να σκεφτεί κανείς ότι είχε πολύ ωραιότερες στο παρελθόν και κυρίως..γυναικες. Αυτό το πράμα που το βρήκε? Μόνο και μόνο για την περιουσία.. Μεγάλη κατάντια.

    1. Υπάρχουν και άλλοι άντρες σε αυτήν την χώρα και σε αυτόν τον πλανήτη. Πόσο ερωτευμένη είσαι επιτέλους με αυτόν τον Κασιδιάρη. Θα τον έχει μεγάλο και θα έχει πάει γραμμή στους φασίστες γι αυτό και λύσσαξες. Πώς την ζηλεύεις τόσο πολύ και καταντάς τόσο κατίνα ; Πω πω δεν αντέχεσαι.

  3. οσο κοιμασε και εισαι σε κω(ο)μα
    το κρατος θα γαμιεται ακομα
    και συ θα κενεις τουμπεκι
    τους φορους πληρωνεις
    να τους ταιζεις για χρονια
    κραταει αυτη η κολονια

  4. Ο Καντέμης κάνει γάμο
    στον αγκάβανο απάνω
    και ‘χει και καλεστικούς,
    του χωριού τσι μποντικούς.
    Έχει και καλούς κουμπάρους
    Λασιθιώτικους γαϊδάρους

  5. Ενώ ασχολούμαστε με το φιάσκο της Χρυσής Αυγής, η Ελλάδα ξεπουλιέται, ψηφίζονται αντεργατικά νομοσχέδια, πολίτες πέφτουν θύματα αλλοδαπών, αθίγγανων και διαφόρων εγκληματιών, απολύεται κόσμος, περιορίζονται ατομικά δικαιώματα κλπ… Εάν λοιπόν νομίζουμε οτι όλο αυτό είναι μια δημοκρατία και ένα κράτος δικαίου τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τι χειρότερο απο αυτόν τον εξευτελισμό της Ελληνικής δικαιοσύνης; Γελάνε ακομα και οι πέτρες και χαμπάρι δεν το πήραμε ακόμα. Εδώ έγινε ένα πραξικόπημα απο την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη και το περνάμε σα να έγινε ένα ματσάκι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού

  6. Ρε ποιητές της δεκάρας και της φάπας,λύσατε όλα τα προβλήματα σας και το μόνο που σας απασχολεί και σας δίνει χαρά είναι να μπουν στη φυλακή οι φασίστες ναζί?
    Ρε βρωμεροί ψηφοφόροι με όσους ψηφίζατε εσείς και οι οικογένειες σας φτάσαμε εδώ παλιοβολεμένοι.
    Καμία λύπηση για ραγιάδες και γραικύλους όταν τους βγάζουν έξω τα έντερα οι μαο μαο.

    1. Επήγα και παντρεύτηκα
      μέσα από τση Μοίρες
      και πήρα μια κοπελιά
      κι’ είναι γεμάτη ψείρες
      Επήγα και παντρεύτηκα
      από του Καμηλάρη
      και χάρισε μου η πεθερά
      ντελόγο ένα μουλάρι.

      1. Μόνο και μόνο που δε μιλάς ελλήνικα και είσαι και τσε και τσα,δεν είσαι απλός ραγιάς εσύ και οι ομοίοι σου αλλά τουρκόσπορος.Ξέρετε εκεί κάτω έτσι Αραβόμουτρα

      2. Θα βαλουνε τον κασι.. μεσα
        Και εξω αλωνιζει η κάθε μπουχ@σα
        Και σημερα το λαθρακι..
        εκοβε βολτες με ένα καδρονακι
        Και εσπασε το κεφαλι σε ένα παπαδακι..

        1. Αλί και τρισαλί
          Φοβάμαι μη συμβεί
          Και κάνουνε το ντου
          Αυτοί από παντού…

    2. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα βιάγκρα θα τα χεις κάνει τσίχλες για να γίνεις εσύ καβλιάρης. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος να ψηφίζει εγκληματικές οργανώσεις φανερές! Έχετε και έπαρση! Σίγουρα εσύ θα είσαι άντρας τεφαρίκι που τιμάς τα παντελόνια που φοράς!

    3. Επίσης εσύ που δεν είσαι βολεμένος δεν μας λες τα επαγγέλματα τα δικά σου και της οικογένειας σου; Για να δουμε αν όντως εσύ και κανένα μέλος της οικογένειας σου δεν είναι βρωμιάρης βολεμένος

  7. «Εγέρασα μανούλα μου μπροστύτερα από σένα.
    Δε με γερνάν τα γέρατα, δε με γερνάν τα χρόνια,
    μον’ με γερνάει η φυλακή, της Πύλος τα μπουντρούμια.
    Μέρα και νύχτα καταγής, στον τοίχο ακουμπισμένος,
    εσάπη το κορμάκι μου, δεξιό μεριά στην πλάτη.
    Π’ ανάθεμα σ’ ανακριτή και σε, ρ’ εισαγγελέα,
    που δε δικάζεις ξάμηνο, παρά δικάζεις χρόνου».

  8. Δεν θα τον χάλαγε ένας κατ’ οίκον εγκλεισμός
    χαχαχα

  9. ηρθε η ώρα σας… ολα δω πληρώνονται!

    1. Νσι,μονο που αυτοι που ληστεψαν,προδοσαν & παραχωρουν στους αιωνιους εχθρους της τη χωρα δεν πληρωσαν ποτε,ουτε απ’ οτι φαινεται θα πληρωσουν.Καλα ρε Ελληνες παρακρουση παθατε;Ποιος ειναι ο εχθρος σας μωρε;Η Χρ.Αυγη σας εκλεψε; Εδωσε το ονομα της Μακεδονιας;Παραχωρει το Αιγαιο στους Τουρκους;Υπεγραψε μνημονια εναντιον του Ελληνικου πληθυσμου;Κι αν αυτοι ειναι ΝΑΖΙ οπως πολλοι ισχυτιζεστε,τις αμαρτιες της αριστερας πως τις προσπερνατε;Ξεχασατε τις πηγαδες;Τις σφαγες Ελληνων;Τις προδοσιες για να παραδωθη απο τοτε η Μακεδονια στους Σλαυους;Τωρα ολοι μαζι ενωμενοι εναντιον των εθνικιστων,γιατι αντιστεκονται στον επικοισμο της πατριδος μας;Οι μιμητες του Σταλιν δεν σας ενοχλουν;Και βεβαια ολα εδω πληρωνονται.Ηγγικεν η ωρα.

      1. Αυτό είναι το πρόβλημα των τρελών. Ότι βλέπουν παντού εχθρούς επειδή οι ίδιοι είναι κακοί

  10. Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες και τα ψηλά παράθυρα είναι για τις κοπέλες. Ανέβηκα στα σίδερα να δω την κοινωνία κι ο φύλακας με τράβηξε ντουγρού στα πειθαρχεία. Ο σαγγελεύς κι ο πρόεδρος, τα δύο τα χελιδόνια ο ένας δικάζει σόβια κι άλλος κόβει χρόνια.

  11. Πήρα τον κακό το δρόμο
    και την εύκολη ζωή,
    ήρθα κόντρα με το νόμο
    ξαφνικά ένα πρωί.
    Απ’ τα παιδικά μου χρόνια
    άφησα τα σχολικά
    με κυκλώματα γυρνούσα
    μα μετάνιωσα πικρά
    Στο κελί τριάντα τρία
    μ’ είχαν στον Κορυδαλλό.
    Είχα μάτια δεκατρία,
    ήμουνα παιδί χωρίς μυαλό
    μα παιδί χωρίς μυαλό.

Comments are closed.