Σ.Παθέκα: Αποκάλυψε τον έρωτά της για τον Π.Μιχαλόπουλο – «Έτρεμα όταν βρισκόμουν κοντά του»

Κοινοποίηση:
patheka

Η Σοφία Παθέκα μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον κρυφό της έρωτα για τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τόνισε ότι της προκαλούσε τρέμουλο κάθε φορά που τον πλησίαζε. 

Πανέμορφη με καλογυμνασμένο κορμί, η Σοφία Παθέκα μετά από έναν επιτυχημένο γάμο και δύο παιδιά, μίλησε στην εκπομπή «Pop Up» για τις ένδοξες στιγμές της καριέρας της, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πλατωνικό της έρωτα με τον γόη των 90’s, Πάνο Μιχαλόπουλο.

«Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής»

«Όταν είχε έρθει στην εκπομπή, γιατί εγώ ήμουν μικρό κοριτσάκι, ένας πρωταγωνιστής των 80s που εγώ ήμουν ερωτευμένη μαζί του όταν ήμουν μικρή και ξαφνικά του μιλούσα στον ενικό… Ο πιο ωραίος πρωταγωνιστής των βιντεοταινιών, ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Ήμουν ερωτευμένη μαζί του, δεν έχανα ταινία. Μετά με τον Πρωινό Καφέ είχαμε κάνει ένα ταξίδι στη Βενετία με πλοίο, καθόταν δίπλα μου στο λεωφορείο κι έτρεμα ολόκληρη, είχα συγκινησιακή φόρτιση», σχολίασε με χαμόγελο αμηχανίας και παραδέχτηκε ότι ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει ιδέα για τα συναισθήματά της τότε.

Μιλώντας για τον γάμο της, η Σοφία Παθέκα δήλωσε ότι αν και έχει περάσει δυσκολίες με τον σύζυγό της κατά την διάρκεια των 20 χρόνων που είναι παντρεμένοι, σημασία έχει το υπάρχουν μεταξύ τους γερές βάσεις που τους βοηθούν να ξεπεράσουν τα πάντα.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response