Σύσκεψη της ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου

Κοινοποίηση:
ΕΠΟ - Κύπελλο Ελλάδας

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως αύριο Πέμπτη (28/03) θα διεξαχθεί σύσκεψη μεταξύ της ίδιας και των ομάδων, παρουσία των ιδιοκτητών τους, της αστυνομίας και του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου για την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως το πρωί της Πέμπτης στις 12:00 θα λάβει χώρα μία σύσκεψη στα γραφεία της που θα έχει ως βασικό θέμα την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σ’ αυτήν θα πάρουν μέρος τόσο οι ιδιοικτήτες του Παναθηναϊκού και του Άρη που συμμετέχουν στον τελικό, δηλαδή οι Γιάννης Αλαφούζος και Θοδωρής Καρυπίδης, όσο και η αστυνομία και ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος προκειμένου να βρεθεί μία λύση στο φλέγον αυτό ζήτημα σχετικά τις συνθήκες διεξαγωγής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Σύσκεψη για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson (18 Μαΐου, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 στις 12μ.μ. στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων.

Θα παραστούν, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας ο Διευθυντής κ. Γιώργος Ντιζές και ο υποδιευθυντής κ. Θανάσης Κουλούρης, από τις φιναλίστ ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος και ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Μπουτσικάρης και από τον Άρη ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης και ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπιλίρης».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: