Σύρος: Αγνώριστη η γιατρός που πρωταγωνιστούσε σε ερωτικές ταινίες – “Τα διέλυσα όλα” – Πώς άλλαξε τη ζωή της

Κοινοποίηση:
1

Η Άννα Μαρία είναι γιατρός, παντρεμένη και μητέρα ενός μικρού κοριτσιού. Είναι η παιδίατρος που συζητήθηκε πριν από σχεδόν τρία χρόνια, όταν πήγε στη Σύρο για να κάνει το αγροτικό της…

Τότε είχε γίνει ακόμα και πρωτοσέλιδο το γεγονός ότι παλιότερα πρωταγωνιστούσε σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου. Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ίδια μιλάει στην εκπομπή “Μαζί σου” στον ΣΚΑΪ .

Κάνει τη δική της αναδρομή, στέκεται στις αποφάσεις που πήρε και μιλάει για το γάμο και το αγγελούδι που απέκτησε. Το ξεκίνημα γίνεται από τις ταινίες που προκάλεσαν συζητήσεις…

“Ήθελα να ξεφύγω από τη ρουτίνα και την πίεση. Ήταν μια αντίδραση για να ξεφύγω από όλο αυτό το δηλητήριο που είχα φάει όλα αυτά τα χρόνια. Με έπεισε η σχέση μου. Του είχα μεγάλη εμπιστοσύνη και το έκανα” είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου και συνέχισε: “Δεν έζησα παιδικά χρόνια όπως όλα τα άλλα παιδάκια. Έζησα στην καταπίεση και αυτός ήταν ένας τρόπος για να τα αφήσω όλα αυτά πίσω”.

“Έφτασε στο άκρο επειδή ήμουν αποκλεισμένη μικρή. Δεν είχα σχέση μέχρι τα 19. Ίσως ήθελα να φανώ και τα διέλυσα όλα. Ήθελα να δείξω ότι μετράω και ίσως γι’ αυτό το έκανα”.

Η Άννα Μαρία τονίζει ότι στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών, την έβαλε ο πρώτος άντρας που έκανε σχέση. “Τον εμπιστεύτηκα και έτσι έγινε όλο αυτό που έγινε και συζητήθηκε”.

Όπως αποκαλύπτει λίγο πριν γνωρίσει τον άντρα που παντρεύτηκε έκανε τάμα στον Άγιο Διονύσιο, να της φανερώσει τον άντρα της ζωής της και να ντυθεί νύφη.

“Δέκα μέρες μετά τον γνώρισα και κάναμε παιδί. Το έβγαλα Διονυσία επειδή είχα κάνει αυτό το τάμα”.


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Περασε η μπογια της.σαν τον κ@λο της μαιμους εγινε η μουρη της.Παντως και στο νοσικομειο θα ειναι χρησιμη για ψυχαγωγια.

    1. Όπως θα λέγαμε:…. “έλα τέκνον μου να σε ευλογίσω!!!! σκύψε… σκύψε και άλλο μωρή ευλογημένη!!!!!”
      … Έχουν να “φάνε τρυφερό ψαχνό” ιατροί νοσηλευτές και “ασθενείς”, θα τους κάνει όλους … αλόγατα!!!!!
      Που είσαι Δέσπω στην ζωή υπάρχουν δόγματα, ένα από αυτά διατυπώνεται ως εξής: “… η πουτ…α την πουτ….ιά δεν αποχωρίζεται ποτέ, είναι ένα με το πετσί της και την ζωή της!!!” ή αλλιώς: “πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το “χούι” … τα υπόλοιπα για …”μετανοήσασες Μαγδληνές” είναι αέρας κοπανιστός

Leave a Response