Σύντομα και στην Ελλάδα – Δικαστήριο στο Ισραήλ: “Όσοι εκπαιδευτικοί δεν εμβολιαστούν κατά Covid-19 ή θα απολυθούν ή θα κάνουν συνεχώς τεστ”

Κοινοποίηση:
ισραηλ εμβολιο

Μία απόφαση «βόμβα» από δικαστήριο του Ισραήλ, καθώς σύμφωνα με αυτή οι διοικήσεις των σχολείων μπορούν να απολύουν όσους εκπαιδευτικούς δεν έχουν εμβολιαστεί και δεν δέχονται να κάνουν διαρκώς τεστ για τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το timesofisrael.com η απόφαση βγήκε μετά από την υπόθεση μίας βοηθού διδασκαλίας σε σχολείο στην πόλη Tzur Yigal στο κεντρικό Ισραήλ, ο οποίος άσκησε έφεση κατά της απόφασης του τοπικού συμβουλίου, η οποία με τη σειρά της απαιτούσε από όλα τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού είτε να εμβολιαστούν είτε να κάνουν τακτικά τεστ κορωνοϊού ως προϋπόθεση για να συνεχίσουν να δουλεύουν.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι η βοηθός διδασκαλίας, Sigal Avishai, δεν θα επιστρέψει στη δουλειά και δεν θα λάβει αποζημίωση.

Ο δικαστής Meirav Kleiman απεφάνθη ότι σταθμίζοντας το δικαίωμα της Avishai στην ιδιωτική ζωή και την προσωπική αυτονομία έναντι του δικαιώματος των μαθητών, των γονέων και του προσωπικού να αποφύγει τον κίνδυνο να μολυνθούν από κορωνοϊό, η «πλάστιγγα έγειρε» υπέρ των τελευταίων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΙΣΡΑΗΛ. Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ.
    Ο ΚΑΡΚΙΝΙΚΟΣ ΟΓΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΥΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΞΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ!!!

Comments are closed.