Σύνταγμα: Πήρε “φωτιά” το twitter με την ανάπλαση του Μπακογιάννη (Εικόνες)

Κοινοποίηση:
syntagma

Ένα μέρος από την πλατεία Συντάγματος, στην οποία τον τελευταίο καιρό έγιναν έργα ανάπλασης, δόθηκε στους πολίτες. Η… νέα του εμφάνιση όμως, φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ. Τουλάχιστον στους χρήστες του twitter.

https://twitter.com/Greeksburg/status/1554774412133531648?s=20&t=IwwOAhuYn59mJOXaHjTukA

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Ο Βλαχοδήμαρχος έκανε την πλατεία Συντάγματος ‘τηγάνι’ όπου δεν θα μπορείς να σταθείς από τη ζέστη…..
  Σε λίγο καιρό τα περιστέρια θα την γεμίσουν κοτσιλιές και ο χωρος θα μαυρίσει από τη βρωμιά…..

  Κατάφερε να κάνει την πιό κεντρική και συμβολική πλατεία της χώρας σαν τα μούτρα του………

 2. Ο pater familias τού σκατόσογου ό σκατοψύχης Κώστας Μητσοτάκης τό είχε κάνει ευαγγέλιο.”Καμία κομπίνα χωρίς μίζες”Τά παιδιά του καί τά εγγόνια του τό συνεχίζουν μέ μεγάλη επιτυχία.Τό μήλο πέφτει πάντοτε κάτω από τή μήλιά.
  Γιάννης Λάκων

 3. Αυτό δεν είναι τίποτα Θα στείλω εγώ μία φωτογραφία στο μακελειό να την ανεβάσει ένα έργο το οποίο βάλανε πυρότουβλα το πολύ 150 m στη συνέχεια βάλανε δύο παγκάκια ξύλινα και ένα κάδο απορριμμάτων από αυτά που έχει δύο κάδους το δήθεν μοντέρνο και από δίπλα έχει την πινακίδα θα το βγάλω φωτογραφία να το στείλω στο αρχείο που λέει για πάρκο έργο πόσα εκατομμύρια ευρώ

 4. ΜΙΖΟΥΛΕΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΡΕΣ ΜΙΖΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ. ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ!

 5. Τό κτήριο τού Υπουργείου Οικονομικών πού βρίσκεται πίσω από τήν πέργολα προορίζεται γιά ξενοδοχείο . Βγάλτε τά συμπεράσματα σας .

 6. Επρεπε να φτιαξει …. καποιες ηλιθιοτητες για να δικαιολογησει τα λεφτα που τσεπωσε.Δεν χορταινουν οι … σκασμενοι με τιποτα.Αναρωτιεμαι αν ο Θεος τους αφησει να τα χαρουν.Η Θεια Δικη δεν χαριζει.Αυτο το γνωριζουν ;

Leave a Response