Σύνδεση Λιγνάδη με σατανιστές; Το βιβλίο που διαβάζει στο κελί του ο σκηνοθέτης… (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
λιγνάδης

Ο Δημήτρης Λιγνάδης περνάει τις ώρες του στο κελί της ΓΑΔΑ διαβάζοντας το μυθιστόρημα «Ο Μάγος» (The Magus), του Τζον Φόουλς (John Fowles). Ο «Μάγος», πρωτοκυκλοφόρησε το 1966 και ο Φόουλς επεξεργάστηκε ξανά το βιβλίο και το εξέδωσε σε αναθεωρημένη μορφή το 1977, του οποίου το εξώφυλλο βλέπετε παρακάτω.

Ο «Μάγος» (1965) είναι ένα μεταμοντέρνο μυθιστόρημα του Άγγλου συγγραφέα, που αφηγείται την ιστορία του Νίκολας Ερφ, ενός νεαρού Βρετανού που διδάσκει την αγγλική γλώσσα σε σχολείο ενός μικρού ελληνικού νησιού, που είναι οι Σπέτσες. Το 1999 το μυθιστόρημα περιλήφθηκε σε λίστα με τα «100 καλύτερα μυθιστορήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας», ενώ στα 2003 σε έρευνα του BBC κατετάγη στην 67η θέση.

Όσο για την υπόθεση; «Σε κάποιο απομακρυσμένο ελληνικό νησί, τη Φράξο, ο Nίκολας Ερφ παρασύρεται από τις παραπλανητικές πράξεις ενός ικανού γητευτή, ονόματι Kόγχι. Aπαστράπτοντα σουρεαλιστικά νήματα εξυφαίνονται και διαπλέκονται όλο και πιο σφικτά, καθώς η πραγματικότητα και οι ψευδαισθήσεις συγχέονται σε ένα παράξενο ψυχολογικό παιχνίδι».

the_magus

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Τυχαίο το γεγονός ότι τα παιδιά που δεν ήταν ομοφυλόφιλοι ούτε ήθελαν να γίνουν ηθοποιοί, μετά την γνωριμία τους με τον Λιγνάδη ήθελαν να δώσουν εξετάσεις στην δραματική σχολή; Και γύριζαν σαν μεθυσμένοι στα λημέρια του; Μαγεία…

  2. με κάλυψαν τα σχόλια των παραπάνω αναγνωστών!!!! για να ξέρουμε τι μας γίνεται χρόνια τώρα από την μεταπολίτευση και πέρα

  3. Ο ΈΝΤΕΛΒΆΙΣ αποσυμβόλισε πλήρως την εικόνα!

  4. Αφού δεν έχει παιδάκια εκεί που είναι, διαβάζει πώς να βιάσει έναν τράγο.

  5. νεοταξιτικο εξωφυλλο με αποκρυφους συμβολισμους. το κερας του μπαφομετ σχηματιζει μουστακι στο προσωπο της κοπελας δειχνωντας με αυτο το τροπο οτι στη νεα ταξη πραγματοποιειται η επιθυμια του σατανα να γινουν οι γυναικες ανδρες και οι ανδρες γυναικες .το ροδο που ειναι στο κεφαλι της κοπελας και δειχνει να ριζωνει νοητα στον εγκεφαλο συμβολιζει την αγνοτητα της νεοτητας της , την οποια ο σατανας προσπαθει να την κολασει και να την καψει με τη φλογα του κοκκινου κεριου που συμβολιζει την ερωτικη ακολασια και την αχαλινωτη διαστροφη.
    κατω απ τα λουλουδια στο λαιμο της κοπελας και παραπλευρως του τραγομορφου δαιμονα σχηματιζεται ενα πεος στραμμενο προς την κοπελα δειχνωντας ποιος ειναι ο ανιερος στοχος του τραγοποδαρου.το κερι στο κεφαλι του δαιμονα επισης ειναι κεκρυμμενο φαλικο συμβολο.

  6. ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ(ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) ΑΡΙΣΤΕΡΑ+ΔΕΞΙΑ=ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ=ΑΘΕΙΣΜΟΣ=ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ=ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ=ΝΑΖΙΣΜΟΣ=ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ=ΒΡΕΦΟΦΑΓΙΑ=ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑ=ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ=ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΟΥΜΟΥΝΑΖΙ…ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΙΩΝΙΩΣ!

  7. Αυτούς λατρεύουν για θεούς τους, αυτούς προσκυνάνε, αυτούς υπηρετούν, στο όνομα αυτών προσέφερε θυσία τα μικρά αγόρια που αποπλανούσε στον Σατανά που τον αντάμοιβε αναλόγως, με ατιμωρησία, θέσεις, χρήματα που θα προσέλκυαν νέα θύματα για να τα αφιερώσει κι αυτά στον τραγόμορφο θεό. Νομίζουν ότι είναι ελεύθεροι να ικανοποιούν τα πάθη τους αλλά δουλεύουν, είναι δούλοι δικοί του!

  8. Είναι ο Μπαφομέτ, ο κερασφόρος τράγος, σε όρθια στάση, όχι σταυροπόδι. Σύμβολο των Ναϊτών ιπποτών, των ιλλουμινάτι, των βρυκολάκων, της λευκής αδερφότητας όπου ανήκει η παγκόσμια σόου μπιζ και η κόκκινη και γαλάζια αριστερά,
    όχι η ακροδεξιά! Μία παγκόσμια θρησκεία που συνενώνει πολιτική, επιστήμη και θρησκεία.

  9. -παιδόφιλος, μασώνος και σατανιστής, εξώφυλλο με απόκρυφα μηνύματα
    -ούτε καν κρατάνε τα προσχήματα οι αθεόφοβοι..
    -μια τραγόμορφη μαύρη φιγούρα με φυτεμένο κόκκινο κερί στο μέτωπο..
    -με σταυρωμένα χέρια και με περίεργο βλέμμα..
    -ξανθιά κοπελίτσα με κόκκινα βαμμένα χείλη..
    -το αριστερό κέρας του τραγόμορφου βουλώνει συμβολικά το στόμα της..
    -τα μάγουλα της ροδοκόκκινα..
    -η ενδυμασία τους απόκρυφη και με απαίσια χρώματα..
    – the magus δηλαδή μαγείες, μικρά ξανθιά κορίτσια, τράγοι, μαυρίλα, κέρατα..
    μιλάμε για πολύ άρρωστα μυαλά και δεν είναι τυχαίο η αποκάλυψη του βιβλίου για να γίνει και η απαραίτητη διαφήμιση, είστε ότι χειρότερο για την ανθρωπότητα και όσο πιο γρήγορα γίνει το μπαμ τόσο καλύτερα για όλους μας, που κατάντησαν οι άνθρωποι, κρίμα…

  10. Σκεφτείτε σε τι υπεροψία είχαν φτάσει από τις πίτσες, τις κόκα κόλες και τα “χρώμια ” , που ακόμα και τώρα δεν κρατάνε τα προσχήματα. Άντε να ξεκινάμε να καθαρίσουμε και το Λιμάνι από τα χοντροβοθρολύματα και τους βρωμοκινέζους.

    1. Δεν θα πούμε τίποτε για την λουλού του μαξίμου ;
      Τι την φυλάτε ρε ;
      Α’λα Μακρόν για όποιον κατάλαβεεεεεε

      1. 👍👍👍👍Αλλά να ήταν μόνο μία. Εδώ το συγκεκριμένο μοντέλο το προμοτάρουν παγκοσμίως.

  11. Η φωτογραφια του Πετρου φιλιππιδη που κυκλοφορει πανω απο πολλα αρθρα δειχνει ενα δαχτυλιδι που εχει το σημα των Ιλλουμινατι. Δεν ξερω αν ο Φιλιππιδης ανοικει στο ταγμα ομως ο Λιγναδης ειναι σιγουρα VIP αποκρυφιστης . Επισης γιατι δεν ανοιγινται ολα τα τα mail του σε βαθος δεκαετιαςκαι δεν ελεγχονται οι κληροι δισκοι του για πορνογραφικο υλικο.. απο τα mail του θα δουμε ακριβως με ποιους ειχε επαφες και κατα ποσο τα παιδια των ΜΚΟ ειναι ακομη ζωντανα.

  12. Αληθεια πιστευετε οτι το κυκλωμα παιδεραστιας παιδοφιλιας που βγαλατε στη φορα επιτελους και στη Ελλαδα (οχι γιατι μερικοι ειχαν τι θρασος ως τα σημερα να κατηγορουν ως πισωγεντηδες τους Αγγλους πολιτικους η τους πολιτικους κατοικους των Βρυξελων ) δεν συνδεεται με τον Σατανισμο. Γιατι δεν λεμε ολη την αληθεια. Η Κυρια Μπακογιαννη στη ακριβως βαθμο εχει στη λεσχη Μιλτενμεπργκ. Η Νεα Ταξη Πραγματων και το ταγμα των Ιλλουμινατι ? Γιατι δεν μας λετε οτι ο Λιγναδης δεν ειναι ενας απλος παιδεραστης που θα πηγαινε στη Μπανγκογκ να ξελαφρωσει αλλα ειναι ενας προστατευμενος Ιλλουμινατι παιδεραστης που ανηκει στη καστα της Ελιτ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ. ξερετε ποσες κοπελες εχουν πεσει θυματα τους εξαιτιας της ξορκιων και τις μαυρης μαγειας που χρησιμοποιουν για να τις χειραγωγησουν. Κοπελες με ακριβως τα ιδια διαυγη ονειρα οταν ηρθαν σε επαφη με συγκεκριμενους εφοπλιστες και μοιραστηκαν τις εμπειριες τους. Εκτος αυτου τα παιδια των ΜΚΟ που χαθηκαν η διακτινιστηκαν στη Γαλλια μηπως τελικα διακτινιστικαν ως θυματα τελετων. Ανοιξατε τον φακελο παιδεραστια αλλα απο πισω ειναι ο φακελος Ιλουμινατι και δεν μιλαμε για απλο σατανισμο αλλα για VIP αποκρυφισμο. Οχι δεν διαβαζει τυχαια αυτο το βιβλιο ουτε τυχαια εχει την στηριξη του Μαρινακη το9υ Μητσοτακη και της ΕΛΙΤ …ΤΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ που ανηκουν σχεδον ολοι οι Ελλληνες εφοπλιστες. Και τα μαγια που χρησιμοποιουν για να χειραγωγοιυν δεν ειναι τα απλα ξορκια της Μειμαρακη αλλα ανωτερη τελετουργικη μαγεια με τελετες.

Comments are closed.