Σύλληψη 36χρονου στον Πειραιά για ένοπλες ληστείες

Κοινοποίηση:
2cf2c-astynomia5

Περισσότερες από πέντε ληστείες με την απειλή όπλου είχε διαπράξει και με τη βοήθεια συνεργού του στον Πειραιά ένας 36χρονος , ο οποίος συνελήφθη κατόπιν καταδίωξης.  Οι Αρχές τον συνέλαβαν την Κυριακή στην περιοχή της Νίκαιας, αμέσως μετά την κλοπή αντικειμένων σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς, από κοινού με έναν συνεργό του που αναζητείται, εντόπιζαν καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Πειραιά και στη συνέχεια, με τη απειλή όπλου, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και άλλα αντικείμενα από το εσωτερικό τους.

Στην κατοχή του, στην οικία του, καθώς και στο όχημα που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πολεμικό τυφέκιο, αεροβόλο περίστροφο, δύο κυνηγετικά τυφέκια, φυσίγγια, κλομπ, τέσσερα σπαθιά, φωτοβολίδες, καπνογόνα και βεγγαλικά, καθώς και είδη ένδυσης που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν πέντε περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν τον τελευταίο μήνα σε σούπερ μάρκετ, ψητοπωλείο, πρατήριο υγρών καυσίμων, κατάστημα τυχερών παιγνίων και κατάστημα ψιλικών στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και τον Πειραιά. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: