Σύλληψη 23χρονου, μέλους σπείρας που έκλεβε καλώδια από μετασχηματιστές – Μαζί με συνεργό του τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς

Κοινοποίηση:
astunomia-peripoliko-elas

Συνελήφθη, στην Παιανία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 23χρονος Πακιστανός, με τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, παρακώλυσης της λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, καθώς και απόπειρας ανθρωποκτονίας. Παράλληλα, αναζητούνται οι συνεργοί του.

Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η σπείρα, που δρούσε από τα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, έκλεβε καλώδια από μετασχηματιστές ηλεκτρικής ενέργειας, προκαλώντας φθορές σε αυτούς, στις περιοχές της Παιανίας και του Μαρκόπουλου. Για την αφαίρεση του χαλκού και των καλωδίων από τους μετασχηματιστές, είχαν προμηθευτεί κατάλληλα εργαλεία.

Λόγω των πολλών κλοπών στις συγκεκριμένες περιοχές, είχε συσταθεί ειδική ομάδα αστυνομικών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, οι δράστες πλησίασαν σε μετασχηματιστή, κρατώντας στα χέρια τους διάφορα αντικείμενα και μεγάλους κόφτες. Οι αστυνομικοί που επιτηρούσαν το χώρο προσπάθησαν να τους ελέγξουν. Τότε, οι δράστες τους επιτέθηκαν και ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών. Τελικά, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 23χρονο, ενώ ο άλλος δράστης διέφυγε.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Στην φύση, η συμβίωση στις κοινωνίες των ειδών, συνήθως περιβάλλεται από κανόνες διατροφικούς. Στις ανθρώπινες κοινωνίες, η συμβίωση των φυλών, διέπεται από κανόνες διαστροφικούς. Η Πατρίδα, ο Έλλην, τα σύνορα, ο βάρβαρος, κ.ο.κ.

  2. ΚΑΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ…ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΛΕΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΜΟΛΑ

Leave a Response