Σύγχρονοι “εφιάλτες” που ζουν ανάμεσά μας – Δικηγόρος ζητά να αφαιρείται η επιμέλεια των παιδιών σε όσους γονείς δεν θέλουν να τα στείλουν στο σχολείο με μάσκα…(εικόνα)

Κοινοποίηση:
sxoleia_maskes

Είναι οι σύγχρονοι εφιάλτες. Είναι κάποιοι που έχουν ζηλέψει τους ρόλους του Δήμου Σταρένιου και του Αρτέμη Μάτσα σε ταινίες που αναφέρονται στη Γερμανική κατοχή . 

Κάποιοι που σίγουρα εκείνη την εποχή θα είχαν κονομήσει φορώντας την κουκούλα. Ένας από αυτούς  είναι και ο κύριος που έκανε το παρακάτω σχόλιο στο facebook, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι πρέπει να συλλαμβάνονται όσοι δηλώνουν στα social media ότι δεν θα στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, αφού θα είναι υποχρεωμένα να πηγαίνουν με μάσκα. Ο συγκεκριμένος που δηλώνει δικηγόρος και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών το πάει κι ένα βήμα παρακάτω λέγοντας (άκουσον-άκουσον), ότι θα πρέπει να αφαιρείται από τους συγκεκριμένους γονείς και η επιμέλεια των παιδιών τους..

θαυμάστε στη φωτογραφία το σχόλιό του. Εμείς σβήσαμε το όνομά του για ευνόητους λόγους κι ένας από αυτούς είναι για να μην του μοιάσουμε…

117975802_668866467344008_1119753296380554529_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Το θεμα δεν ειναι τι λεει ο καθενας αλλα πως μπορουμε να βαδισουμε με νομικα επιχειρηματα.Ο τυπος μας λεει για το 306 του Π.Κ.Ειναι ασχετος απο νομικα.Ξερεει ποιος εχει την ευθυνη ανηλικου τις ωρες της διδασκαλιας;Να πουμε για τις συνταγματικες υποχρεωσεις της Πολιτειας;Αντε γιατι γεμισαμε σουργελα.,ενω διακυβευεται ηψυχικη και βιολογικη υγεια των παιδιων μας.

  2. Καλα.. η βλακεια πάει σύννεφο! Γράψτε τον στα παλιά σας τα παπούτσια και τέρμα!

  3. Ο πρόεδρος του ιατρικόυ συλλόγου (πατουλης) απάντησε τελικά στο εξώδικο Αντωνιάδη αν τελικά η πολύωρη χρηση μάσκας ενέχει η όχι κίνδυνο για τα παιδιά και εμάς;

    1. ΕΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟ η χρηση μασκας ..σου το λεω ΕΓΩ που με βαλανε προστιμο 150 ευρο..εστειλα τα χαρτια [αλλεργια και απνοια ] στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ μονο μεσω μαιλ τα δεχονται..ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕ και με ΑΠΑΛΑΞΕ ΟΜΟΦΩΝΑ απο το προστιμο..εγω τα εκτυπωσα και ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ Η ΜΑΣΚΑ ..ΥΠ ΑΡΙ Δ19/ΓΠ 48976/31.7.2020 ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 1 ΕΩΣ 3 για την χρηση μασκας ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ για τα οποια η χρηση μασκας δεν ενδυκνηειται ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.1]ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ριχνει τον κορεσμο του οξυγονου στο αιμα .2] μαζευει 8 ΦΟΡΕς περισσοτερα μικροβια οποτε πρεπει να την αλλαζεις καθε τοσο [ με τι χρηματα? ] 3]ειναι επικΙνδυνη σε ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΒΑΡΗΣ ΑΛΛΕΡΓΙΑΣ οπου μπορει να κοπει Η ΑΝΑΠΝΟΗ και να παθεις ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ..

  4. Να του αφαιρεθει η αδεια γιατι φασιζει, εκφοβιζει και εκβιαζει.

  5. Αν δωσει την εγκριση οσυλλογος παιδιατρων τοτε ναι.Ο ΣΥΨΑΣ που ειναι ολη τη μερα στα καναλια να την βαλει στα δικατου παιδια και εγγονια.

  6. Ο κύριος δικηγόρος έχει πρότυπα στήν χιτλερική Γερμανία.Τότε έπαιρναν τά παιδιά γιά πολιτικούς λόγους από τίς
    οικογένειες τους καί τά έδιναν σέ άλλες γερμανικές οικογένειες μέ τήν ονομαζόμενη αναγκαστική υιοθέτηση.

  7. Ο χιτλερισμός τι έκανε; Έδινε τη κρατική άδεια στους πολίτες να βγάζουν το μίσος τους για τους συμπολίτες τους με την αιτιολογία ότι δεν είναι αρκετά πειθήνιοι στην κυβέρνηση. Απ’ότι φαίνεται προς εκεί οδηγείται η κατάσταση.

Comments are closed.