“Σφαγή” στην οικογένεια του Μίκη Θεοδωράκη: Με εξώδικο ο Νίκος Κουρής καλεί τη Μαργαρίτα Θεοδωράκη να κάνει τεστ DNA!

Κοινοποίηση:
THEODORAKI1-1

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Κουρή, που επιμένει πως είναι γιος του Μίκη Θεοδωράκη, και της κόρης του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μαργαρίτας Θεοδωράκη.


Λίγο καιρό μετά την προσωρινή διαταγή να μη χρησιμοποιεί το επώνυμο Θεοδωράκης, ο Νίκος Κουρής έστειλε εξώδικο στη Μαργαρίτα Θεοδωράκη. Και της ζητάει να επισκεφτούν μαζί τον τον πραγματογνώμονα – γενετιστή, Κ. Φιτσιάλο, για να εξακριβωθεί αν μεταξύ τους υπάρχει βιολογική συγγένεια.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο εξώδικο: «Προκειμένου να εξακριβωθεί η βιολογική συγγένεια μεταξύ υμών και εμού, σας καλώ να προσέλθετε στα διαπιστευμένα εργαστήρια δικανικής γενετικής, προκειμένου να πραγματοποιηθεί δειγματοληψία βιολογικού υλικού από τον πραγματογνώμονα γενετιστή, δόκτορα Φιτσιάλο, ο οποίος περιλαμβάνεται στη λίστα των πραγματογνωμόνων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Με τον τρόπο αυτό, τη διενέργεια δηλαδή του test DNA αδελφών, θα αρθεί η οποιαδήποτε αμφισβήτηση περί του αν είμαι εκ πατρός αδελφός σας και κατά συνέπεια θα εξακριβωθεί αν είμαι βιολογικό τέκνο του Μίκη Θεοδωράκη του Γεωργίου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλά στραβή είναι η Μαργαρώ ; Δεν βλέπει ότι ο Κουρής έχει το μπόι του πατέρας της ;

Leave a Response