Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο ανήλικος οδηγός στην καταδίωξη – Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική

Κοινοποίηση:
meth-volos-deliveras

Σφαίρα στο κεφάλι δέχθηκε ο 16χρονος οδηγός του συμβάντος με τους πυροβολισμούς και την καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη. Νοσηλεύεται στην εντατική στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο μετά από πολύωρη επέμβαση.

Ο ανήλικος χειρουργήθηκε στο κεφάλι μετά από τραύμα που είχε από τους πυροβολισμούς που έπεσαν στο σημείο του συμβάντος.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Μοναστηριού, περίπου στη 1:00 και αφού έβαλε καύσιμα έφυγε δίχως να πληρώσει.

Αμέσως έγινε καταγγελία στην αστυνομία και το όχημα εντοπίστηκε από το περιπολικό στη Συμμαχική Οδό. Μετά από καταδίωξη ο οδηγός του ΙΧ αφού δεν σταμάτησε την πορεία του στα σήματα των αστυνομικών, επιχείρησε να εμβολίσει το περιπολικό και στην προσπάθειά του αυτή προσέκρουσε σε τοίχο.

Μάλιστα φέρεται να έπεσαν και πυροβολισμοί, ενώ ο οδηγός του οχήματος (Ρομά) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Να σημειωθεί, πως από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο σημείο βρίσκεται κλούβα της αστυνομίας, ενώ αναμένεται και εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μόνο στο ελλαδιστάαν γίνονται αυτά….να πάει ο άλλος να σκοτώσει αστυνομικούς και στο τέλος να συλλαμβάνουν τον αστυνομικό που αμύνθηκε.
    Μία ερώτηση γιατί δεν διευκρινίζεται στα σχετικά άρθρα…Όταν γράφετε “έπεσαν πυροβολισμοί” το εννοείτε? Εκατέρωθεν η μόνο απ’ την μεριά των αστυνομικών?

Comments are closed.