Σφίχτης βαρύμαγκας επιτέθηκε σε αστυνομικούς στη Ρόδο [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
mgka

Το γύρο του διαδικτύου κάνει τα τελευταία 24ωρα βίντεο που εμφανίζει γνωστό bodybuilder να κάνει «τσαμπουκάδες» σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που μετέβησαν για έλεγχο σε καφετέρια

Το επεισόδιο έγινε στις 14 Μαρτίου, δύο ημέρες μετά την έναρξη της καραντίνας, σε καφετέρια στο νησί της Ρόδου. Ο μπρατσαράς εμφανίζεται να προκαλεί έναν από τους αστυνομικούς να βγάλει το όπλο του. Μάλιστα, κινείται εμφανώς απειλητικά εναντίον του, με τον αστυνομικό να κάνει πίσω βλέποντας μπροστά του έναν σωματώδη άντρα που βρίσκεται εκτός εαυτού. Το βίντεο γρήγορα έφτασε σχεδόν τις 100.000 προβολές στο Youtube.

Ο «θόρυβος» που προκάλεσε το οπτικοακουστικό υλικό ανάγκασε τον bodybuilder να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους αστυνομικούς για τη συμπεριφορά του.

Λίγες ώρες αργότερα και μετά τις διαστάσεις που πήρε η απρόκλητη επίθεση σε αστυνομικούς, ζήτησε δημόσια συγνώμη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ωστόσο, ο Γιάννης Μάγκος είχε γίνει ευρύτερα γνωστός στο Πανελλήνιο, όταν το 2016, στον τελευταίο του αγώνα, έριξε σφαλιάρα σε Ισπανό κριτή επειδή δεν πήρε την… πρώτη θέση. Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Πηγή: policenews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. τ αλλο τ τσουτσεκι εδω μεσα γραφει οτι τον παρεδεχεται κατι ψευτομαγκες σαν τον μαγκο η φυλακη ειναι η στο χωμα να τα λεμε κι αυτα

  2. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΡΧΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ “ΨΥΧΗ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΑΡΑΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ Η ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ…..ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!

  3. αυτος ο λεβέντης ειναι ελεύθερος αυτη την στιγμή ?
    θα ντρεπόμουν εαν άνηκα στην Ε.Α. πρέπει να βγει να να ζητήσει γονατιστός συγνώμη

  4. Αμεση εδε και αποταξη στους αστυνομους ,γιατι δεν συνελαβαν αμεσως τον τσαμπουκα, ειτε μονοι τους, ειτε με συναδελφικη συνδρομη και εγιναν ρομπες ξεκουμπωτες παγκοσμιως.Και ξυλο να ετρωγαν αν το προσπαθουσαν ,ολοι θα τους δικαιολογουσαν.Αυτα υπ οψιν για το υπουργειο προ-πο.

  5. Κόψε τα ληγμένα γιατί όπως εσύ εκπαιδεύεσαι στο φούσκωμα με διατροφή από το ανατολικό μπλοκ κάποιοι άλλοι εκπαιδεύονται σε όπλα και φυσική κατάσταση. Δεν νομίζω να μπορείς να αποκρούσεις 45αρα με το στήθος. Έκαστος στο είδος του…

Comments are closed.