«Σφάχτηκαν» Στεφανίδου-Ευαγγελάτος: Η «αμαρτωλή» φωτογραφία που έφερε τον χαμό

Κοινοποίηση:
euaggelatos_stefanidoy

Απίστευτο σοκ για την Τατιάνα Στεφανίδου! Έξαλλος έγινε ο Νίκος Ευαγγελάτος, μόλις έπεσε στα χέρια του η «αμαρτωλή» φωτογραφία!

Σηκώθηκε στο πόδι όλη η Κηφισιά με τον γνωστό δημοσιογράφο να ουρλιάζει στην σύζυγό του! Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση!

Ίσως ήταν και η πιο εκρηκτική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία! Τι συνέβη όμως;

Γεμάτη καμάρι η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού τους γιου με μαγιό! Αυτή η φωτογραφία ήταν και η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο!

«Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος στην Τατιάνα! Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε! Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια! «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει!

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο! Από την πλευρά της η Τατιάνα υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία!

Πηγή: athensmagazine.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

 1. Πολύ καλά να πάθη το λαμόγιο αλλου λαλάει ο κόκορας κι αλλου γεννουν οι κότες xaxaxaaaaaaa

 2. Είναι όλως απαράδεκτη η πράξη της Στεφανίδου, καθώς τα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα σε τέτοιες περιπτώσεις.-

 3. ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ….ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ….ΑΝΤΕ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΛΗ.

 4. Γιατί?? Μήπως με τις μλκιες που λέει on air
  δέχεται απειλές?? Ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις!!!

 5. Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν κάποια φωτογραφία με την Τάτι να κρατάει κανένα τσιμπούκι στο στόμα…!

 6. Πολύ καλά έκανε και εξεμάνη. Πόσο βλάξ είναι η Τατιάνα του ?
  Επί τέλους, προς όλους τους γονείς.
  ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ !
  Και αν δεν σας σταματά η παραπάνω προτροπή, οραματιστείτε για λίγο έναν ανώμαλο κάπου στον πλανήτη να βλέπει το παιδάκι σας και να κάνει ανώμαλες σκέψεις γι αυτό.
  Αν και αυτό δεν σας σταματήσει από το να ανεβάζετε φωτό για να ικανοποιήσετε το εγώ σας, για μένα ΔΕΝ είστε άξιοι να είστε γονείς.

Leave a Response