“Σφάζονται” για το “El Diablo”: “Η κυβέρνηση σέβεται απολύτως την πνευματική και καλλιτεχνική ελευθερία της δημιουργίας”

Κοινοποίηση:
eurovision_ape

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.

«Σεβόμαστε τις όποιες απόψεις της Ιεράς Συνόδου ή όσων διαφωνούν με τον τίτλο του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στη Eurovision.

Την ίδια ώρα, όμως, η Κυβέρνηση σέβεται απολύτως την πνευματική και καλλιτεχνική ελευθερία της δημιουργίας, η οποία δεν μπορεί να παρερμηνεύεται ή να περιορίζεται λόγω του τίτλου ενός τραγουδιού και δεν θα πρέπει να δίνονται διαστάσεις που δεν χρειάζονται», αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Αν οι Παπάδες δεν θυσιάζονταν το 21 Τουρκόσπορε ,τώρα θα σε γαμούσανε σε κανένα μπουντρούμι του Ερντογάν οι Μουλάδες.. και γιατί σε πειράζουνε τα μαύρα μακριά φουστάνια των παπάδων και δεν σε πειράζουνε οι μίνι άσπρες φούστες που φορούσανε οι αρχαίοι.. και κόψτε τα παραμύθια.. ο αντισιωνισμός στην Ευρώπη ξεκίνησε λόγω του εκχριστιανισμού της , με το επιχείρημα ότι οι άτιμοι οι Εβραίοι σταυρώσανε άδικα τον Χριστό..

  2. Αυτο που ηθελε ο Παρις Λατσης Κασιδοκωστας των panic records το πετυχε! Ο Εφοπλιστης με τις καλλιτεχνικες ανησυχιες εκανε υπερ διαφημιση στο σατανα του. Περσι την Κυπρο εκπροσωπουσε η φιλεναδιτσα του η Ταμτα φετος εβαλε την εταιρια του με το copy paste της ταμτας αυτη την αδυνατη ξανθια να τραγουδαει το el satana

  3. Έρχεται ο λογαριασμός για όλους και όλα. Ο Θεός συγχωρεί, ο διάβολος δεν θα δείξει οίκτο.Περαστικά σας.

  4. Ενοχλούντε οι αδερφές με τα μαύρα φουστάνια για το “Diablo”,
    αλλά δεν ενοχλούντε για τους αφορισμούς που ψέντοντε στις εκκλησίες
    κάθε μέρα κατά του ελληνισμού και ύμνοι υπέρ της σιών και του ισραήλ!

    1. ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ;

Comments are closed.