Συντάξεις Ιουνίου 2023: Ώρα πληρωμών – Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς

Κοινοποίηση:
συνταξεις

Από την Παρασκευή 26 Μαϊου 2023 θα γίνουν και οι πληρωμές για τις συντάξεις Ιουνίου σε όλους τους δικαιούχους συνταξιούχους.

Το πρόγραμμα πληρωμής τους διαμορφώνεται ως εξής:


Την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Τη Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1, 3, 5, 7, 9.

Την Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, θα καταβληθούν οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τράπεζες, εντασσόμενα (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και Δημόσιο, που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0, 2, 4, 6, 8.
Τα χρήματα θα πιστωθούν συτους δικαιούχους, και θα εμφανιστούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς, το βράδυ της προηγούμενης μέρας από την «επίσημη» ημέρα πληρωμής

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Πιστώνονται πάντα το απόγευμα τής προηγούμενης Εργάσιμης απο τις αναφερόμενες . Για παράδειγμα Σήμερα πιστώνονται οι Συντάξεις αυτών τών οποίων τό ΑΜΚΑ λήγει σε 1,3,5,7,9 καί όχι τήν προσεχή Δευτέρα 29 Μαιου . Η Επικουρηση μάλιστα πιστώνεται σήμερα τό πρωί κατά τίς 10πμ .

Comments are closed.