Συντάξεις Ιουνίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία

Κοινοποίηση:
ευρω

Στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής των κύριων και επικουρικών συντάξεων το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ αποφάσισε στη συνεδρίαση της 12ης Μαΐου 2022 το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Στις 26 Μαΐου 2022, ημέρα Πέμπτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
Στις 27 Μαΐου 2022, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
Στις 30 Μαΐου 2022 ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ”ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ” ΣΤΑ ΑΤΜ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΗΥΡΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΤΡΙΜΩΧΘΕΙ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥ…

  2. Πότε επί τέλους οί Κάφροι θα σταματήσουν νά πληρώνουν τις συντάξεις σε διαφορετικές ημερομηνίες με δικαιολογία ότι θα υπάρξει συνωστισμός στίς Τράπεζες ! Καί αυτά τήν εποχη τής Ψηφιακης Επανάστασης καί των ηλεκτρονικών συναλλαγών !

  3. Τα κατάντια του νεοΕλληνα. Του ανακοινώνουν κάθε μήνα την ημερομηνία που θα πάρει τη σύνταξη σαν κατόρθωμα, για να νοιώσει ότι παίρνει ένα μπόνους. Πως δεν χτυπάνε και τις καμπάνες η δεν περνάει η μπάντα του Δήμου από τις γειτονιές. Μεγάλη στιγμή!!
    Μεγάλη ντροπή!

Leave a Response