Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τουρκαλάδες για το Λαύριο και επιτίθενται στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη: «Προειδοποιούμε τον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τα στραβά μάτια σε τρομοκρατικές οργανώσεις»

Κοινοποίηση:
Σουλεϊμάν Σοϊλού

Επιμένει η Τουρκία στους ισχυρισμούς περί εκπαίδευσης στο Λαύριο Κούρδων ανταρτών, τρομοκρατών όπως χαρακτηρίζονται από την Άγκυρα, μετά τις ανάλογες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.

Τη σκυτάλη αυτή τη φορά πήρε ο υφυπουργός Εσωτερικών και εκπρόσωπος του ίδιου υπουργείου, Ισμαήλ Τσατακλί, ο οποίος έβαλε στο στόχαστρό του τον Έλληνα υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την απάντηση που έδωσε προ ημερών στο Σοϊλού.
Σε ανάρτησή του στο Twitter ο Τσατακλί σημειώνει: «Δεν διστάζουμε να πούμε την αλήθεια που γνωρίζει όλος ο κόσμος. Προειδοποιούμε τον Έλληνα υπουργό. Μην υποστηρίζετε, μην κάνετε τα στραβά μάτια σε τρομοκρατικές οργανώσεις».

Η ανάρτηση του Τσατακλί συνοδεύεται από φωτογραφίες εκδηλώσεων πολιτικών προσφύγων στην Ελλάδα, οι οποίες παρουσιάζονται ως εκπαίδευση τρομοκρατών στο Λαύριο. «Ορισμένες φωτογραφίες θα αποκαλύψουν την αλήθεια για το Λαύριο» αναφέρεται στην ανάρτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΑΛΕ ΛΙΓΗ ΚΟΠΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΧΑ.ΜΟΓΓΟΛΕ.

  2. Εχουν αποδειξεις γι αυτα που λενε; γιατι δεν τις παρουσιαζουν;

Comments are closed.