Συνεχίζουν και προκαλούν – H Ένωση Άθεων… διαμαρτύρεται για τις μάσκες

Κοινοποίηση:
ekklisia

 

Συνεχίζουν και προκαλούν αδιαφορώντας για το θρησκευτικό αίσθημα και την πνευματική ανάγκη εκατομμυρίων Ελλήνων να εξασκήσουν ελεύθερα τα πιστεύω τους.

Η εξαίρεση των χώρων λατρείας από την υποχρεωτική χρήση μάσκας, προκάλεσε την έντονη διαμαρτυρία της Ένωσης Άθεων, αδιαφορώντας αν χιλιάδες ηλικιωμένοι αντέχουν να υποστούν το μαρτύριο της μάσκας με 40 βαθμούς θερμοκρασία.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνει τους κινδύνους που εγκυμονεί η απόφαση αυτή, ενώ παράλληλα επαναφέρει και το θέμα με την Θεία Κοινωνία από το ίδιο κουταλάκι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Στην ανακοίνωση των νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού διαπιστώσαμε ότι για άλλη μια φορά οι λατρευτικοί χώροι τυγχάνουν προνομιακής μεταχείρισης, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στους κλειστούς χώρους όπου είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Το γεγονός αυτό συνιστά διάκριση και εγκυμονεί κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Επιπλέον, ενώ προβλέπεται σύσταση υπέρ της χρήσης μάσκας, ήδη ένας αρχιμανδρίτης έκανε από άμβωνος σύσταση στους πιστούς να μην τη χρησιμοποιούν, ενώ ένας άλλος ιερωμένος διέκοψε τη λειτουργία για να απευθύνει μομφή σε πιστή που τη φορούσε.

Παραμένει πάντα ανοιχτό και το ζήτημα της μετάληψης με κοινό κουταλάκι, που ευνοεί τη διασπορά μικροβίων. Η προστασία της δημόσιας υγείας επιβάλλει να εφαρμοστούν άλλοι τρόποι μετάληψης (π.χ. ατομικά κουταλάκια μιας χρήσεως, χρήση περισσότερων του ενός κουταλιών και αποστείρωση μετά από κάθε χρήση).

Περιμένουμε από την κυβέρνηση να λάβει τα αναγκαία μέτρα το συντομότερο δυνατόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Η ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΑΘΕΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΖΟΥΝΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ , ΤΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΑΝΕ & ΤΩΡΑ ΤΙ , ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

  2. Αγαπητοί ειμων αδελφοί άθεοι μπορεί να πάρετε τα τομάρια σας και να φύγετε από αυτή την χώρα.όλοι κάνουν και λεν εξυπνάδες και αμπελοφιλοσοφίες σε οτι άφορα τον χριστιανισμό, δεν είδα να λέει κανείς το οτιδήποτε για τα τζαμιά διότι εκεί δεν έχει διάλογο έχει π@π@ Κ@λ@ εμπλοκή εκεί σας θέλω λιρατες κότες …..βρε ουστ ….

  3. Και φυσικά οί άθεοι δεν είπαν τίποτα για τούς τουρίστες , οί οποίοι μάς ΞΑΝΑφέρανε τον ιό , ή για οποιοδήποτε παρόμοιο πράγμα… Ξέρει ό διάολος ποιόν φοβάται…

  4. Το “Σύνταγμα της Ελλάδος” αναγνωρίζει την ανεξιθρησκεία. Για την αθεϊα τι λέει και σε ποιο Άρθρο ;

  5. ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΟΛΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!

  6. Γιατί βρέ άθεοι!!!!! τί φοβάστε εσείς και ενδιαφέρεστε δήθεν για το κοινό καλό, αφού ούτως ή άλλως
    δεν πηγαίνετε στις εκκλησίες…αθεόφοβοι!!!!!!!!!!!!!!! Και πάλι υποκριτές, φαρισαίοι, τί φοβάστε από τη Θεία Μετάληψη για το κοινό κουταλάκι και την κοινή Λατρεία, αφού ΠΟΤΕ δεν μεταλαμβάνετε???!!!!! Εσείς θα αλλάξετε την Λατρεία 2000 χρόνων και θα επιβάλλετε αντιδημοκρατικά την άποψή σας σ όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς???!!!!!! Προφανώς για άλλους σκοτεινούς σκοπούς τα κάνετε όλα αυτά!!!!!!!!!

Leave a Response