Συνεχίζονται οι τριγμοί στο ΠΑΣΟΚ – Γιαννακοπούλου: Τίθεται και ζήτημα ηγεσίας

Κοινοποίηση:
14-07-56-image-666bf79d4d09c

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ με νέες δηλώσεις στελεχών.

Σχολιάζοντας το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και αναφερόμενη στο γεγονός πως το κόμμα έχασε 10.000 ψήφους, η Νάντια Γιαννακοπούλου υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως «φταίνε οι πολιτικές μας, αλλά τίθεται και ζήτημα ηγεσίας».

«Πρέπει να συγκληθούν τα όργανα και να δούμε το θέμα της ηγεσίας. Να συζητηθούν όλα. Με τα σενάρια και την ονοματολογία, ευτελίζουμε τον διάλογο. Αυτό που θα κάνω εγώ, είναι το τελευταίο που με απασχολεί (σ.σ. σε ερώτηση αν θέσει υποψηφιότητα). Η έγνοια μου είναι πώς θα δυναμώσει το ΠΑΣΟΚ και ο χώρος μου», πρόσθεσε, μιλώντας στο OPEN.

Επανήλθε και ο κ. Πάνας σημειώνοντας στον ΑΝΤ1:

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα. Το θέμα είναι πολιτικό όχι προσωπικό , η ευθύνη είναι συλλογική. Χρεώνω στον πρόεδρο την αύξηση των ποσοστών Η εκλογή ηγεσίας έρχεται με βάση το στόχο»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ… ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΦΟΥΛ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟΣ, ΔΕΙΤΕ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΗΣ…

  2. Η Γιαννακοπουλου έχει ψύχωση και έπαρση….που θέλει πάντα να γίνεται το δικό της….δεν είδε ότι ο λαός ‘έφτυσε’ ΠαΣοΚ ,ΝΔ και ΣυΡιΖα….που ευθύνονται συλλογικά για την μνημονιακη εκπτωχευση των Ελλήνων…..

  3. Γιαννακοπούλου γι’αρχηγό ν’ανεβει το κόμμα λίγο.

Comments are closed.