Συνεχίζεται το έγκλημα στη Λέσβο – Σκληρές διώξεις για τους πατριώτες που αντιδρούν

Κοινοποίηση:
ΒΑΣΤΡΙΑ 3

Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής

Στη Λέσβο συντελείται το μεγαλύτερο έγκλημα στην Ελλάδα. Κόπηκαν χιλιάδες δέντρα μέσα στο μεγαλύτερο δάσος του νησιού για να γίνει η μεγαλύτερη υπερδομή της Ευρώπης χωρητικότητας 45000 λαθρομεταναστών με γυμναστήρια, εστιατόρια, σχολεία, τζαμιά, διώροφες κατοικίες wi fi, ρεύμα, νερό, τροφή όλα δωρεάν. Οι τοπικές αρχές, περιφερειάρχης, δήμαρχος, βουλευτές, αστυνομία, λιμενικό σωπαίνουν αφού οι χορηγίες τους καλύπτουν. Η συγκεκριμένη τοποθεσία ήταν επιλογή του πρώην στρατηγού επί ΣΥΡΙΖΑ, μετέπειτα υφυπουργού της ΝΔ, και τώρα συμβούλου του Μητσοτάκη, Στεφανή.

Για κάποιους που θα αναρωτηθούν και τι κάνουν οι κάτοικοι… θα σας πω.

Ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος έχουν επιδοθεί σε προσλήψεις με σύμβαση με μπλοκάκια με 700€ σε άτομα που δεν έχουν αντικείμενο εργασίας και δεν πηγαίνουν ποτέ για δουλειά, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Σε επιχειρηματίες του νησιού δίνονται επιδοτήσεις και δωρεάν από ΜΚΟ εργατικό δυναμικό που επιλέγουν από τους λαθρομετανάστες με αντάλλαγμα τη σιωπή τους.

Για τους πατριώτες που αντιστέκονται εκκρεμεί τουλάχιστον μια δίκη για τον καθένα αφού για αυτό φροντίζουν “δημοσιογράφοι” τοπικών sites που χρηματοδοτούνται από ΜΚΟ και Αρχές.

Οι εκλογές έρχονται και όλα μπορούν να αλλάξουν αν οι Λέσβιοι σκεφτούν λογικά και στηρίξουν τον τόπο τους και ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΕΣ ως Έλληνες.

Υ.Γ. πατριώτες να θυμάστε ότι και οι Ινδιάνοι στην Αμερική καλοδέχονταν τους Αγγλοσάξονες γιατί τους μοίραζαν καθρεφτάκια… στο τέλος όμως δεν έμεινε ούτε ένας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Μπράβο στους πατριώτες πού αντιστέκονται, όσο για τούς ξεπουλημένους για λίγα αργύρια όταν ξεκινήσουν τά γεγονότα καί νιώσουν την λεπίδα τών λάθρο στον λαιμό τους θά καταλάβουν γιατί οι προδότες έχουν πάντα τό ίδιο τέλος.

  2. ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΕΦΑΛΙ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

  3. ……..τελικα οι περσες μπουκαραν και αραξαν χωρις οπλα στην ελλαδα…..πολιτικοι και στρατιωτικοι ασιατες βοηθουν αυτην την ανωμαλη κατασταση που σαν σχεδιο εβραικο θα διαλυσουν τα παντα…..ολα κυριολεκτικα αρχισαν αυτου του τυπου καταστασεις – μετακινησεις και αλλαγες λαων το 1860 και μετα.

  4. ειμαστε Ελληνες και θα ψηφισουμε ΕΛΛΗΝΕΣ……
    τοσο απλα……..
    δεν υπαρχουν αλλα περιθωρεια……η Πατριδα αφανιζεται…..αντικαθισταται ο Ελληνικος πληθυσμος

  5. Μόνο που οι φωτογραφίες δεν είναι στην Λεσβο .

  6. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΤΥΧΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΓΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ …ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΛΙ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ …ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑ ΓΚΙΑΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΗ …ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΤΙΕς ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΝΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ …

    1. Με τί χρήματα να μεγαλώσει τα παιδιά, όταν οι μισθοί είναι του 1997 και οι τιμές στα πάντα είναι από 500%-2000% πιο ακριβές στα βασικά αγαθά;

      Δεν φταίνε οι Έλληνες, αλλά το καθεστώς που επιβάλει ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ όπως την περιγράφει το 260/1946 ψήφισμα του ΟΗΕ στις παραγράφους 3 και 4 :

      3) η εσκεμμένη πρόκληση στην ομάδα συνθηκών ζωής που υπολογίζεται ότι θα επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει
      4) επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην πρόληψη των γεννήσεων εντός της ομάδας·

  7. …..ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!…..ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΑΣ!!….ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΧΓΡΟΝΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ-ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ!!!

  8. Καλα να παθετε εσεις τους φερνεται στην εξουσια δεν ερχονται απο μονοι τους? Τωρα αν θελεται να ελευθερωθειτε πιαστε τα οπλα και επαναστατηστε πεταξτε τα λαθροπιθικια στην θαλασσα και τους τουρκοσπορους εφιαλτες που σας κυνηγουν και το παιζουν ελληνες.
    ρεεεεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυσσσσττττ.

  9. Φωτια και τσεκουρι στους προδοτες και φερθειτε στους λαθ@εισβολεις αναλογα.Η Ελλαδα ειναι Χριστιανικη χωρα και ανηκει στους Ελληνες

  10. ΤΟΥΣ ΧΤΙΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΟΛΗ…. ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Κ ΔΕ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ….. ΕΙΝΑΙ ‘ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΔΛΔ?…… ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΛΔ?….

Comments are closed.