Συνελήφθη ο “σάτυρος με το πεϊνιρλί”

Κοινοποίηση:
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στη Μεταμόρφωση, σεσημασμένος Αλβανός με πολλά ονόματα και πλούσια δράση, καθώς δυο ημέρες νωρίτερα επιτέθηκε σε 16χρονο μαθητή την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο και με δόλωμα ένα πεϊνιρλί, τον παρέσυρε στο πίσω μέρος της εκκλησίας και χίμηξε πάνω του εκδηλώνοντας άγριες σεξουαλικές διαθέσεις.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεταμόρφωσης, μετά τη σύλληψη, εξετάζουν αν έχουν πέσει και άλλοι ανήλικοι θύματα του «σάτυρου με το πεϊνιρλί».

Όλα ξεκίνησαν στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης. Ο 17χρονος μαθητής βρισκόταν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση και πήγαινε στο φροντιστήριο όταν ξαφνικά στην πλατεία του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, τον πλησιάζει ένας περίεργος άνδρας, ο οποίος όπως περιέγραψε στην κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία, μιλούσε σπαστά ελληνικά, είχε λίγα κοντά λευκά μαλλιά και στην κορυφή του κεφαλιού φαλάκρα.

Το ύψος του ήταν περίπου 1.65 και όπως είπε ηλικιακά φαινόταν γύρω στα 60. Ο άνδρας, τον ρώτησε αν γνωρίζει τι ώρα είναι και αν έχει μαζί του κινητό. Το παιδί τον αγνόησε προχώρησε. Όμως το διεστραμμένο «αρπακτικό» δεν το έβαλε κάτω. Πλησιάζει και πάλι τον μαθητή και του προσφέρει ένα πεϊνιρλί. Μάλιστα τον αγκαλιάζει αιφνιδιαστικά και σχεδόν τον σέρνει δια της βίας πίσω από την εκκλησιά όπου ήταν σκοτεινά. Εκεί, ορμάει πάνω του και αρχίζει να τον φιλάει στα μάγουλα. Το παιδί έντρομο τον σπρώχνει για να ξεφύγει και βάζει τις φωνές. Μια γυναίκα που έτυχε να περνάει από το σημείο τον είδε και άρχισε και εκείνη να φωνάζει, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης «χτένισαν» την περιοχή και με οδηγό την κατάθεση του μαθητή, κατάφεραν το απόγευμα της Παρασκευής, να εντοπίσουν στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου τον «σάτυρο με το πεινιρλί» και να του περάσουν χειροπέδες. Πρόκειται για έναν Αλβανό γεννηθέντα το 1973 ο οποίος είναι σεσημασμένος για κλοπές και μάλιστα κυκλοφορούσε με πολλά ονόματα. Οι αρχές μετά τη σύλληψη του, ψάχνουν να δουν αν έχουν πέσει και άλλα παιδιά θύματα της δράσης του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεκαεφτά χρόνων άνδρας το θύμα και δεν είχε τη δύναμη να του σπάσει τα δόντια του ανώμαλου;; Δεν μιλάμε για παιδάκι 12 – 14 ετών, στα 17 άλλοι γίνονται γονείς ρε παιδιά!

  2. Σεσημασμένος για κλοπές και τον κρατάτε ακόμη εδώ?
    Μήπως και αυτός ανήκει στους επενδυτές?

Comments are closed.