Συνελήφθη μετά από έφοδο των ΕΚΑΜ ο Έλληνας που πυροβόλησε Πακιστανούς στην πλατεία Βικτωρίας…!!!

Κοινοποίηση:
dfdsf8

Αίσια κατάληξη είχε αργά χθες τη νύχτα το περιστατικό στη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, πυροβόλησε κατά Πακιστανού και εν συνεχεία οχυρώθηκε στην οικία του, στην οδό Ιουλιανού αλλά τελικά ο δράστης παραδόθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., διαπραγματευτής αλλά και μονάδα της ΕΚΑΜ που μετά από αρκετή ώρα πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι του δράστη και τον συνέλαβαν χωρίς να αντισταθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως με ανακοίνωσή του το ΚΕΕΡΦΑ του Κωνσταντίνου αποδίδει «ρατσιστικά κίνητρα» στον Ελληνα πολίτη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 19.30, απόγευμα Τετάρτης, άντρας πακιστανικής καταγωγής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση αναφέροντας ότι γείτονάς του που κατοικεί στην απέναντι πολυκατοικία πυροβόλησε σε βάρος του -χωρίς να πετύχει το στόχο του- και στη συνέχεια ταμπουρώθηκε στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ιουλιανού 73 στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, με τον Πακιστανό να τους υποδεικνύει που βρίσκεται ο ένοπλος. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι υπήρχε μία οπή στον τοίχο της πολυκατοικίας του Πακιστανού από τον πυροβολισμό.

Παρά τις εκκλήσεις των αστυνομικών προς τον ένοπλο για να παραδοθεί εκείνος δεν υπάκουσε.

Έτσι, στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος μέχρι αυτή την ώρα προσπαθεί να πείσει τον άντρα να παραδώσει το όπλο του και να βγει έξω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία βέβαια τώρα με τον αποκλεισμό μπορεί να έχουν ενταθεί.

Οι γείτονες του άνδρα υποστηρίζουν πως έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το όπλο που χρησιμοποίησε ο άνδρας είναι αεροβόλο ή πυροβόλο.

Σύμφωνα με μάρτυρες περιοίκων, ο άνδρας ηλικίας περίπου 70 ετών είχε συλληφθεί και κατα το παρελθόν για εκφοβισμό και οπλοχρησία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι του ηλικιωμένου είχαν βρεθεί στην προηγούμενη έφοδο περισσότερα από 40 όπλα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΑ ΠΑΛΙΟ ΠΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΣΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΧΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΘΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΕΞΩ ΤΟΣΟ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ????

Leave a Response