Συνελήφθη ζευγάρι που “ξάφριζε”… χοντρά πορτοφόλια! Καταζητούνταν χρόνια από την Interpol

Κοινοποίηση:
astynomia-αστυνομία-696x436

Ένα νεαρό ζευγάρι Βούλγαρων «μακρυχέρηδων» που καταζητούνταν για χρόνια απο την Interpol γιατί με κινηματογραφικό τρόπο «ξάφριζαν» χοντρά πορτοφόλια στην Αυστρία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης παγιδεύτηκαν χθές το απόγευμα στα δίχτυα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας του Αερολιμένα Αθηνών.

Το ζευγάρι, που όπως χαρακτηριστικά λένε οι αστυνομικοί ντυνόταν με ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, επώνυμων οίκων του εξωτερικού, επισκεπτόταν μεγάλα malls και αφού κατόπτευαν το χώρο και «στάμπαραν» τα θύματα τους αφαιρούσαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις πορτοφόλια και τσάντες.

Στη συνέχεια, μετέβαιναν σε μηχανήματα τραπέζων και έκαναν αναλήψεις μετρητών. Το ντουέτο των Βούλγαρων, είχαν απασχολήσει την Ιντερπόλ για την διεθνή τους δράση ενώ στο παρελθόν είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης και έπρεπε να δίνουν το παρών από το 2015 στο Τμήμα Αγίου Δημητρίου. Κάτι το οποίο δεν έκαναν παραβιάζοντας τους περιοριστικούς όρους.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Ελευθέριος Βενιζέλος μετά απο χτυπήματα που είχαν κάνει στις περιοχές του Αμαρουσίου, της Γλυφάδας και της Βούλας, απο πληροφορίες κατάφεραν να τους εντοπίσουν και χθές το απόγευμα με μια οργανωμένη επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας τους μπλόκαραν και τους πέρασαν χειροπέδες δίνοντας τέλος στη δράση τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Τόσα χρόνια τί περιμένατε?Δείχνατε πόσο ανίκανοι είστε?

  2. Σε λιγο αφηστε τους και δοστε τους και βραβειο για να συνεχισουν απροσκοπτα την…..θεαρεστη δραστηριοτητα τους, χαμενα κορμια γ@μω τους νομους σας, που χαιδευουν ολους τους απατεωνες και εγκληματιες, που επρεπε να τους ειχατε σφραγισει τα διαβατηρια και να τους απελασετε στελνοντας τους στον αγυριστο, να μην μπορουν να ελθουν ξανα στην Ελλαδα!!!!!!!! Αντ’ αυτου περιμενατε να παρουσιαζονται να δινουν το παρον στο τμημα, εισαστε για τα πανηγυρια ρε, Ξυπνιστεεεεε ανεγκεφαλοι!!!!!!!!!!

Comments are closed.