Συνελήφθησαν έξι ανήλικοι που άρπαξαν τις τσάντες παιδιών σε παραλία της Βάρκιζας

Κοινοποίηση:
χειροπεδες

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε στη σύλληψη έξι ανηλίκων και συγκεκριμένα 4 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών, ηλικίας 14, 15, 16 και 17 ετών για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στη Βάρκιζα.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι ευρισκόμενοι στην παραλία της Βάρκιζας, εκμεταλλευόμενοι ότι οι δύο ανήλικοι ήταν εντός της θάλασσας, αφαίρεσαν τις τσάντες τους.

Τα ανήλικα θύματα αντιλήφθηκαν το περιστατικό και κινήθηκαν προς το μέρος των δραστών, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή, αφαιρώντας παράλληλα από τη μία τσάντα κινητό τηλέφωνο.

Προκειμένου να το διατηρήσει στην κατοχή του, ο ένας εκ των δραστών χτύπησε με γροθιές το ανήλικο θύμα καταφέρνοντας έτσι να διαφύγει.

Περιπολούντες αστυνομικοί, εντόπισαν τους δράστες σε κοντινό σημείο, ενώ πλησίον τους βρέθηκε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το οποίο επελήφθη προανακριτικά, ενώ στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι.

Σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορούμενων για παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο κ. Εισαγγελέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. και πόσο γρήγορα αφέθηκαν ελεύθεροι οι κωλόγυφτοι ληστές με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα για να συνεχίσουν τις ληστείες με όλη τους την άνεση;

Comments are closed.