Συναντήθηκε με τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης ο Στέφανος Κασσελάκης

Κοινοποίηση:
stefanos-kasselakis-palaistini

Στη συνάντηση του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι θα ασκήσουν πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει το μονοπάτι της Ισπανίας και να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης

Στο Τελ Αβίβ βρίσκεται η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στη Δυτική Όχθη με πρώτο σταθμό τη Βηθλεέμ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Νωρίτερα, συνάντησε τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης.

Στη συνάντηση του, ο κ. Κασσελάκης ανέφερε ότι θα ασκήσουν πίεση στην ελληνική κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει το μονοπάτι της Ισπανίας και να αναγνωριστεί το κράτος της Παλαιστίνης. Επιπλέον, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι θα πιέσουν και την Ευρώπη, ενόψει των ευρωεκλογών, καθότι είναι μέλος της μεγαλύτερης ευρωομάδας της αριστεράς.

Ο κ. Κασσελάκης συνοδεύεται από την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι η αντιπροσωπεία μεταφέρει μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον Παλαστινιακό λαό, για να σταματήσει η ανθρωπιστική τραγωδία, να απελευθερωθούν οι όμηροι και να υπάρξει κατάπαυση του πυρός.

Τη Δευτέρα, ο Στέφανος Κασσελάκης θα γίνει δεκτός στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Ραμάλα για επαφές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: