Συναγερμός στην Κηφισιά – Άνθρωπος χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο IX του

Κοινοποίηση:
ektakti eidisi

Στιγμές ανησυχίας έζησαν πολίτες που βρίσκονταν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (13/04) στην Πλατεία Ελαιών στην Κηφισιά, λόγω ενός… περίεργου –όπως απεδείχθη στη συνέχεια– περιστατικού έξω από κεντρικό σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα, στον χώρο στάθμευσης του σούπερ μάρκετ, εντοπίσθηκε ένας άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, προκαλώντας σοκ σε μία γυναίκα που προσέγγισε το όχημα προκειμένου να ενημερώσει τον οδηγό να μετακινηθεί, διότι την εμπόδιζε.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες της γυναίκας, η οποία χτυπούσε επανειλημμένα το τζάμι του –αναίσθητου– οδηγού, δεν υπήρξε ανταπόκριση, ενώ στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, με κόσμο να έχει μαζευτεί στο σημείο και να αναρωτιέται τι συνέβη. Αμέσως εκλήθησαν η Αστυνομία, η Πυροσβεστική, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με άνδρες που επιχείρησαν, να σπάζουν το τζάμι και να απεγκλωβίζουν τον άνδρα.

Ύστερα από μερικά λεπτά, εκείνος συνήλθε και είπε στους διασώστες πως «είμαι καλά, είμαι εντάξει», σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: