Συναγερμός σε κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί – Η Αστυνομία έκανε άνω κάτω το σπίτι διοικητή Α.Τ. – Τι αναζητούν

Κοινοποίηση:
αστυνομιαα

Αιφνιδιαστική έρευνα πραγματοποιήθηκε σε σπίτι διοικητή Αστυνομικού Τμήματος (ΑΤ) σε κοσμοπολίτικο κυκλαδίτικο νησί. Τα ευρήματα της έρευνας παραμένουν άγνωστα. Την έρευνα διενήργησαν οι «Αδιάφθοροι» της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομική έρευνα στο σπίτι του διοικητή έγινε αιφνιδιαστικά, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία για το νησί που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς το καλοκαίρι. Τις έρευνες έχουν αναλάβει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τι αναζητούσαν.
Αστυνομική έρευνα σε σπίτι διοικητή ΑΤ: Ποιοι βρίσκονται στο κάδρο των ερευνών

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται ότι έχει στρέψει το βλέμμα της και σε άλλους δημοφιλείς προορισμούς με κύριο γνώρισμα τα νησιά που όπου διεξάγονται πολυτελή πάρτι και μέρη όπου τουρίστες έπεφταν θύματα κλοπής διαβατηρίων, τα οποία κατέληγαν -έναντι μεγάλου αντιτίμου, σε κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Δεν είναι βέβαιο ότι οι δύο υποθέσεις τις οποίες διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. σχετίζονται με κάποιο τρόπο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών είναι ακόμη στην αρχή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: