Συνέλαβαν μέλη σπείρας που έκαναν διαρρήξεις στα Άνω Λιόσια. Εξιχνιάστηκαν 16 υποθέσεις

Κοινοποίηση:
astynomia-n29-9

Από την Αστυνομία ανακοινώθηκε πως εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας έκαναν διαρρήξεις στα Άνω Λιόσια. Δύο άνδρες συνελήφθησαν ενώ αναζητείται μια 38χρονη Ελληνίδα που ήταν συνεργός τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

“Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Συνελήφθησαν, την 25-6-2020 στα Άνω Λιόσια, δύο ημεδαποί ηλικίας 30 και 39 ετών, μέλη της ανωτέρω εγκληματικής ομάδας. Ταυτοποιήθηκε 38χρονη ημεδαπή, ως έτερο μέλος και αναζητείται.

Ο 39χρονος είχε αρχικά προσαχθεί κατόπιν αναζητήσεων, στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, όπου και αναγνωρίστηκε ως δράστης κλοπής που διέπραξε πρωινές ώρες της 25-6-2020, από κοινού με την ανωτέρω ημεδαπή, σε ζαχαροπλαστείο με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μετά από έρευνα στην οικία του 39χρονου και την ανεύρεση και κατάσχεση κλοπιμαίων εντός αυτής, που τα είχε μεταφέρει ο 30χρονος, ακολούθησε και η σύλληψη του τελευταίου.

Ο 30χρονος είχε στην κατοχή του τσάντα που περιείχε οχτώ (8) μεταλλικές συνδέσεις φυσικού αερίου με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της.

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν δεκαέξι (16) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που σημειώθηκαν στα Άνω Λιόσια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: