Συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη στη Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση:
Περιπολικό

Οπαδικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη σημειώθηκε πριν από λίγο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το thestival.gr, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 15:30 οπαδοί του ΠΑΟΚ, που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας, ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς του Άρη, που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη θέα των αστυνομικών τα εμπλεκόμενα άτομα αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα στενά της περιοχής.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων.
Το παραπάνω περιστατικό λαμβάνει χώρα ενώ τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10), θυμίζουμε, είχαμε δολοφονική επίθεση από 30 άτομα δέχτηκαν εργαζόμενοι και θαμώνες γνωστού κλαμπ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!
Σύμφωνα με το theopinion.gr, ήταν οπλισμένοι με τσεκούρια, μαχαίρια, αλυσίδες και με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κράνη.
Η επίθεση είχε το αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τριών ατόμων, που φέρουν τραύματα από τσεκούρι σε χέρια, πόδια και κεφάλι, ενώ μαρτυρίες αναφέρουν ότι από τύχη δεν έχασε κάποιος της ζωής του. Από την Αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο τα κίνητρα της επίθεσης είναι οπαδικά λόγω της φύσης της επίθεσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: