Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Στηρίζουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών

Κοινοποίηση:
makedonia

Με ανακοίνωσή τους, τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών επισημαίνουν πως θα στηρίξουν με την παρουσία τους το προγραμματισμένο για τις 20 Ιανουαρίου, Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

«Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών ΣΥΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ το ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, το οποίο θα λάβει χώρα την ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14:00 στην πλατεία Συντάγματος των Αθηνών για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας μας!

Απευθύνουμε δυναμικό κάλεσμα στους απανταχού Έλληνες να ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ την πρωτεύουσα με την ελληνική σημαία στα χέρια και να διατρανώσουν προς κάθε κατεύθυνση την σφοδρή αντίθεσή τους στην εντελώς απαράδεκτη «Συμφωνία των Πρεσπών», η οποία τις επόμενες ημέρες θα κατατεθεί προς κύρωση στη Βουλή των Ελλήνων.
Από αυτό το ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς! Η Ιστορία θα κρίνει με τον σκληρότερο τρόπο τόσο τον πολιτικό κόσμο αν επικυρώσει το ξεπούλημα των εθνικών μας δικαίων, όσο και τον ελληνικό λαό αν ολιγωρήσει και ανεχθεί πρωτοφανή εθνική προδοσία!

Ας επαναλάβουμε με εθνική ομοψυχία και ενότητα τις μεγαλειώδεις στιγμές των συλλαλητηρίων του παρελθόντος έτους στέλνοντας μήνυμα ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ και σεβασμού στον απανταχού Ελληνισμό!
Εμείς, σύσσωμος ο ελληνικός λαός, οφείλουμε με την παρουσία μας στο συλλαλητήριο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ την μειοδοτική «Συνθήκη των Πρεσπών» και να διαμηνύουμε προς τους Έλληνες Βουλευτές να αποφασίσουν με σεβασμό στην ΙΣΤΟΡΙΑ και με γνώμονα το αληθινό συμφέρον της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας!

Τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία Αθηνών».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Kανουν το Συλαλλητηριο ,ημερα Κυριακη που φυσικα ειναι κλειστη η Βουλη και σε ημερομηνια που δεν τιθεται σε Ψηφοφορια η επαισχυντη συμφωνια των Πρεσπων.Αυτο εγειρει πολλα ερωτηματικα.Τελικα μηπως θυμιζει λιγο Woodstock ;Ας εχουν τα ματια τους ανοικτα οι Εθνικιστες.

Leave a Response