Συζυγοκτονία στη Λάρισα: «Την πυροβόλησε στο κεφάλι, μπορεί να ήταν χαριστική βολή» λέει η ιατροδικαστής

Κοινοποίηση:
larisadsf

«Βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από περίστροφο, δέχθηκε η 43χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε στη Σωτηρίτσα του νόμου Λάρισας».

Αυτό, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεοντάρη από το σημείο του εγκλήματος όπου βρίσκεται.

Όπως τόνισε η κ. Λεοντάρη, η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για «χαριστική βολή». Υπενθυμίζεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί μέσα σε κατάστημα στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νομού Λάρισας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τη 43χρονη γυναίκα την σκότωσε ο σύζυγός της πυροβολώντας την με τουλάχιστον 8 σφαίρες.

Καταθέσεις από μάρτυρες της άγριας δολοφονίας της 43χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της, που διαπράχθηκε στην περιοχή της Σωτηρίτσας στα παράλια του νόμου Λάρισας, παίρνουν αυτήν την ώρα οι αστυνομικοί.

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται προσπάθεια ώστε να ληφθούν όλες οι πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στη δολοφονία της 43χρονης γυναίκας. Σημειώνεται πως ο δράστης, μετά τη δολοφονία της γυναίκας, παραδόθηκε στην αστυνομία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

 1. πόσες γυναικοκτονίες ακόμα; Εχασα το μέτρημα…
  Ο Μπάμπης έκανε την αρχή και ξεσάλωσε το πράμα…

  Δεν πάει καλά ο κόσμος… δεν ξέρω αν φταίνε τα εμβολια
  ή κάτι άλλο, πάντως έχουν σαλέψει πολλοί… τούτος εδώ την έκανε
  σουρωτήρι κι έριξε και τη χαριστική βολή στο κεφάλι για να
  το σιγουρέψει

Comments are closed.