Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Γειτόνισσα είχε «προβλέψει» την δολοφονία – «Θα τη σφάξει» είχε γράψει στο Facebook

Κοινοποίηση:
arthro-gynaikoktonia-dafni

Σοκάρει λίγες ώρες μετά το άγριο έγκλημα στη Δάφνη, η προφητική ανάρτηση στην προσωπική σελίδα στο Facebook της ενοίκου της πολυκατοικίας επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη, που διέμεναν εδώ και δύο χρόνια ο 40χρονος Αλβανός δράστης και η δολοφονηθείσα 31χρονη σύζυγός του.

Η γυναίκα που διαμένει με την οικογένειά της σε διπλανό διαμέρισμα, αρκετά συχνά άκουγε το ζευγάρι να καβγαδίζει έντονα, με τους ενοίκους όλης της πολυκατοικίας πολλές φορές να εκφράζουν τον φόβο πως κάτι κακό θα συμβεί.

Ένας από τους τελευταίους καβγάδες που είχε αναστατώσει ολόκληρη την πολυκατοικία είχε πραγματοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουλίου, όπου η διαχειρίστρια μαζί με τη γυναίκα του διπλανού διαμερίσματος αποφάσισαν να ενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να κάνουν επώνυμη καταγγελία στην αστυνομία.

Το περιστατικό αυτό είχε περιγράψει την ίδια ημέρα η γυναίκα και σε ανάρτησή της στο Facebook:

«Σήμερα βράδυ κάλεσα το 100 για ενδοοικογενειακή βία σε γειτονικό διαμέρισμα που ζει και ανήλικο. Τα κουδούνια αλλάχτηκαν τη Παρασκευή και έδωσα το δικό μου φυσικά για να μπουν στην πολυκατοικία. Το περιπολικό ήρθε μετά από 25 λεπτά δεν μπήκαν καν στο κόπο να κατέβουν άνοιξαν απλά τα παράθυρα και έφυγαν!!! ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΝΗΝΕΡΩΣΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΞΟΥΝ»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Αφού λες ότι ήξερες γιατί δεν ενημέρωσες της αστυνομία…….

  2. Πρόκειται για υπερδραστήριο νεαρό. Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

  3. H Δάφνη είναι γεμάτη με αλβανούς.. και κάτι γεροντάκια των 80ς… έχουν διαλύσει οι κοινωνίες… τα ισοπεδώσαν όλα οι πολιτικοί δημοκράτες που σας κυνηγάνε με τη σύριγκα στο χέρι να σας την καρφώσουν για το καλό της υγείας σας! Ξυπνήστε γιατί μας έχουν στήσει στο τοίχο και μας εξοντώνουν έναν έναν.

  4. Μα αν επροκειτο για κανα παρτυ και δη “κορωνοπαρτυ”, οχι μονον θα ειχαν κατεβει, αλλα και θα τους ειχαν ολους μπαγκλαρωσει!

  5. ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ

    1. Γιατι να αναρωτιόμαστε !!!! Έλληνες δεν ήταν οι άλλοι δολοφόνοι συζυγοκτόνοι ?πάντα ο αλλοδαπός μας φταίει !!!!ξεκολλήστε!!!!!!!!

      1. Οι αλλοδαποι ποτε δε φταινε…
        Το λενε και τα ποσοστα αλλοδαπων στις φυλακές μας σύντροφε…

      2. ΕΣΥ ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΑΝ ΕΔΩ? ΜΗΠΩς ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ?

Comments are closed.