Συγκλονιστικό ντοκουμέντο με την Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Καταγραφή1

Βίντεο λίγες στιγμές πριν το μοιραίο δυστύχημα στη Βούλα, που κόστισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, εξασφάλισε το Newsbeast. Η Ferrari, που μόλις είχε παραλάβει ο αδικοχαμένος 45χρονος, φαίνεται να κινείται στη δεξιά λωρίδα επί της λεωφόρου Καραμανλή, λίγα μέτρα πριν το σημείο του τραγικού δυστύχηματος.

Στο βίντεο η Ferrari φαίνεται να προσπερνά άλλα αυτοκίνητα λίγο πριν ο Τζώρτζης Μονογυιός χάσει τον έλεγχο και καρφωθεί στο δέντρο.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα».

Αυτά τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα, όπου το πολυτελές όχημα των 800 ίππων, που οδηγούσε 45χρονος, έφυγε ξαφνικά από την πορεία του, έπεσε πάνω σε δένδρο και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. ενας ανεγκέφαλος έχασε την ζωη του διότι ΝΟΜΙΖΕ πως ηταν οδηγαρα , το καλο στην υπόθεση ειναι οτι δεν πήρε κανέναν στο λαιμό του

  2. Πότε θα καταλάβει ο Έλληνας ότι απαγορεύεται να έχει αυτοκίνητο. Πόδια και πάλι πόδια.

  3. Ποτε θα καταλαβει ο Ελληνας οτι οι δρομοι που εχουμε ειναι φτιαγμενοι για να τρεχουνε χελωνες;

  4. δημόσιοι κίνδυνοι πάλι καλά που δεν πήρε κανένα αθώο στο λαιμό του!!

Comments are closed.