Συγκλονιστικός ο Luc Montagnier με βραβείο Νόμπελ ιατρικής, για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια

Κοινοποίηση:
δγδγδγδ


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

 1. Πάντως είναι ένας πολύ συμπαθητικός άνθρωπος με ήθος και αγάπη για τους συνανθρώπους του. Και αυτός και ο Ιωαννίδης
  και ο Βοβολης. Όλοι αυτοί αποπνέουν μια θετική αύρα στο περιβάλλον τους που αναγνωρίζεται άμεσα. Σε αντίθεση με τον Gates που είναι όχι ακριβώς αντιπαθής αλλά ψυχανωμαλος Τρελάρας, τον Φαουτσι και όλα τα δικά μας εγχώρια λοιμωξιολογικά προϊόντα.

 2. Συμφωνώ. Οι κινέζοι απελευθέρωσαν εσκεμμένα τον ιό από το εργαστήριο κι όποιον πάρει ο χάρος, με κίνδυνο και των δικών τους ζωών. Είναι φανατισμένοι, όπως ολα τα παιδιά του Σατανά, να κάνουν το έργο του πατέρα τους με όποιο τίμημα, ακόμα και της ζωής τους. Οι γιατροί που το παίζουν θεοί επί της γης με εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους. Ποιός τους έδωσε την εξουσία αυτή; Σίγουρα όχι ο Ένας Θεός!

 3. Αν κάποιος έχει κορνοβιρουσι και τον εμβολιασουν κατά της γρίπης μπορεί να τον στείλουν λέει.
  Αν κάποιος κάνει χημειοθεραπεία και τον εμβολιασουν κατά της γρίπης επίσης μπορεί να πεθάνει.Λογικο γιατί οι χημειοθεραπείες καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και κάνουν τον ανθρώπινο οργανισμό πολύ ευάλωτο.(από ότι έχω διαβάσει)
  Ιπποκρατική αρχή του μη βλαπτειν.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.
  Αυτό που με άφησε 😱 άφωνο ήταν αυτό που λέει:Στη βόρεια Ιταλία είχαν εμβολιαστεί για τη μηνιγγίτιδα και είχαν και τους περισσότερους θανάτους.

 4. Δηλαδή αυτά που μας είπε έπρεπε να μας τα πει ιολογος?? Τι παραπάνω είπε απ’ ότι θα μπορούσε να πει ένας απλός άνθρωπος?
  Ότι και να πει αφού είναι ο Luc Montagnier
  θα πούνε: Μπραβο!!!Αυτή είναι η Αλήθεια!!
  Εσάς σας είπε κάτι που δε το ξέρατε ή που δεν μπορούσατε να το πείτε εσείς?

Leave a Response