Συγκλονιστική προφητεία: “Θα έρθουν τα χρόνια της κατοχής ,τα χρήματα δεν θα έχουν αξία ,ο άνθρωπος θα ξεκινήσει από την αρχή.”

Κοινοποίηση:
profitia

Aκούστε τι λέει ο π.Δημήτριος από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

23 Σχόλια

 1. Προς Τρελο Κουνελι,
  Εαν δεν εχεις γνωρισει τον πατερ Δημήτρη, εαν δεν εχεις επισκευφτεί ουτε μια φορα τον ναο των Ναο των Αγιων Ισιδωρων, δεν δικαιούσαι να μιλάς. Ειμαι μάρτυρας σε πολλά απο οσα εχουν γινει στον ναο τα τελευταια 2 χρονια.
  Αυτος ο Ανθρωπος ειναι Αγιος…

  1. Τζάμπα και βερεσέ αναφέρεστε στο τρελοκουνελο, διότι είναι αιρετικός και όσα επιχειρήματα, θαυματα κι αν του πουμε δυστυχώς δεν θα αλλάξει γνώμη. Θα συνεχίσει να ζει στην πλανη που τον έχει βάλει ο ίδιος ο διάβολος. Δυστυχώς. Μόνο προσευχη για αυτόν και τους ομοίους του συν τους βλασφημους που δεν χάνουν ευκαιρία να ρίξουν το φαρμάκι τους. Ο Θεός να μας ελεησει ολους

 2. Παγίς καί ακραία βλασφημεία εισίν όλα όσα, ως άφρων, αναφέρεις, ώστε εάν σού εξηγήσω ΔΕΝ πρόκειται νά κατανοήσεις, εάν δέ σέ ερωτήσω ΔΕΝ θά απαντήσεις (λογικά), (Ιωάν.Ι’24-30, Λουκά ΚΒ’67-68). Διότι όπως λέγει Ο Λόγος Τού Θεού::: «επαχύνθη γάρ η καρδία τού λαού τούτο…….. καί δέν δύναντε πλέον ούτε νά ιδούν (καί κατανοήσουν), ούτε νά ακούσουν καί αποδεχθούν Τήν Αλήθειαν»(Πρ.Ησαΐα ΣΤ’9-10 καί πολλά άλλα παράλληλα χωρία τά οποία επί τού παρώντος παραλείπω). Ωστόσο, Ο Λόγος Τού Θεού μέ συμβουλεύει λέγων:::: «μή αποκρίνου άφρονι πρός τήν εκείνου αφροσύνην, ίνα μή όμοιος γένη αυτού, αλλά αποκρίνου άφρονι κατά τήν αφροσύνην αυτού ίνα μή φαίνηται σοφός παρ’εαυτώ» (Παρ.ΚΣΤ’4-5). Ως εκ τούτου, ερεύνησε εις 20η Απριλίου, εις άρθρο «Συγκλονιστικό ……» εις στήλη «Επικαιρότητα καί Ορθοδοξία» εις τό οποίον αναφέρω ολίγα καί συνοπτικά περί τού Μεγαλειώδους Μυστηρίου τής εκουσίως αποδεκτής Σταυρικής Θυσίας εκ Τού (ανυπέρβλητου γενναιότητος καί Αγάπης πρός τό δημιούργημά Του) Κυρίου μου Ιησού Χριστού, Ο Οποίος Ενηνθρώπησε ΟΧΙ ίνα καταστήσει τούς εβραίους παγκόσμιους δυνάστας καί κυρίαρχους (όπως νοσηρώς ανέκαθεν σκέπτονται καί προσδοκούν) αλλά ίνα φωτίσει τούς, ανά τήν υφήλιον, καλοπροαίρετους ίνα Τόν Πιστεύσουν (ότι Ούτος εστίν Ο πρό αιώνων Προφητευθείς Ενανθρωπήσας Κύριος) καί υπακούουν ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ, μαχόμενοι καί αγωνιζόμενοι γενναίως εναντίον τών 3 μεγάλων εχθρών (τών ψυχοσωματικών παθών, τού φθοροποιού κόσμου καί τού διαβόλου), ώστε ακολουθούντες τά Πάναγνα Ίχνη Του νά γίνουν ΑΙΩΝΙΟΙ ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΑΙ (κάτι τό οποίον τά σαρκολατρικά ανθρωποειδή, όπως τήν αφεντιά σου, αδυνατούν νά κατανοήσουν, διά τούτο καί δέν τούς πλησιάζει Τό Πανάγιον Πνεύμα) «Γένεση ΣΤ’3». Θεού Θέλοντος, εντός ολίγων ημερών, θά συντάξω ένα Θεολογικό πόνημα (όχι τόσο δι’εσέ τόν ασεβέστατο καί βλάσφημο, όσο κυρίως πρός οχύρωση τών αδελφών μου Χριστιανών).

  1. Γρηγόριε Γρηγόριε αν νομίζεις ότι σου έχουν κλείσει σουίτα στον παράδεισο σε πληροφορώ ότι είσαι γελασμένος. Τα κείμενα σου είναι ένα παραλήρημα κακίας, μίσους, αλαζονείας και βλασφημίας προς τον Θεό για αυτό και σε τρολάρισα. Συνειδητοποιείς τι γράφεις? Ότι θα γίνει η Δευτέρα παρουσία και θα έρθει ο Θεός να κρίνει τους ανθρώπους, θα σκοτώσει το 99% και θα κρατήσει μερικές χιλιάδες, μαζί βέβαια και σένα μην χάσει το κελεπούρι, και θα πάτε όλοι μαζί στον παράδεισο να περάσετε ωραία. Αν είναι ο Θεός έτσι όπως τον παρουσιάζεις τότε είναι ο μέγας μισάνθρωπος. Σε τι διαφέρει από τον διάολο? Ο διάολος τουλάχιστον λέει “Ας ζήσουμε όλοι ρε παιδιά με τα κουσούρια μας και τις αδυναμίες μας”. Ο Θεός είναι ανώτερη οντότητα και οι ανώτερες οντότητες αγαπούν χωρίς όρους και δεν κρίνουν κανέναν. “Κρίνω” σημαίνει “σε αγαπώ με όρους” και αν πληροίς τους όρους που βάζω σε αποδέχομαι, αν δεν τους πληροίς σε απορρίπτω. Είναι οξύμωρο να λέει ο Ιησούς “να γίνετε τέλειοι γιατί και ο Θεός είναι τέλειος” και “Μην κρίνετε ίνα μην κριθείτε” δηλαδή να αγαπήσετε τους άλλους χωρίς όρους και να έρχεσαι εσύ να λες ότι ο Ιησούς θα έρθει να κρίνει τους ανθρώπους δηλαδή αγαπά τους ανθρώπους με όρους και προϋποθέσεις. Ο Ιησούς θα έρθει αλλά δεν θα κρίνει κανέναν γιατί οι κατώτερες οντότητες κρίνουν και καταδικάζουν. Εκτός αν παραδέχεσαι ότι ο Ιησούς είναι κατώτερη οντότητα. Άλλαξε γραμμή πλεύσης γιατί αυτά που λες σου γυρίζουν μπούμερανγκ. Και να έρθει ο Ιησούς θα μας αγκαλιάσει όλους, θα μας συγχωρέσει, δεν θα επιτρέψει να χαθεί κανένας και θα ανέβουμε όλοι μαζί σε ανώτερο επίπεδο. Σταμάτα την καταστροφολογία και την τρομολαγνεία. Έτσι που τα λες εσύ το 99% των ανθρώπων θα παρακαλάει να μην έρθει ποτέ η Δευτέρα παρουσία. Εγώ αν ήμουν Θεός εσένα ειδικά θα σε έβαζα στην κόλαση να ρίχνεις κάρβουνο στα καζάνια. Και αν εμένα με έχει καβαλήσει μια φορά ο διάολος εσένα σε έχει καβαλήσει πενήντα. Μετανόησε αδελφέ.

   1. ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ.Τον Γρήγορη μην τον κλαις γιατί όντως έχει κλείσει θέση στον παράδεισο κλάψε τον εαυτό σου που θα βράζεις ΑΙΩΝΙΩΣ στην κόλαση μαζί με το φιλαράκο σου τον σατανά που ακολουθείς και προσκυνας, εσύ χρειάζεσαι μετανοια,εξομολόγηση και εξορκισμό μήπως γίνεις άνθρωπος γιατί τώρα είσαι τέρας,ήθελα όμως να σε δω όταν έρθει η ώρα σου τι λόγο θα δώσεις στον ΚΥΡΙΟ και ΘΕΟ μου που το παίζεις μάγκας και τον βρίζεις ξεφτιλισμενε..

   2. Πώς φαίνεται ότι είσαι οπαδός των ψευτικων-αποκρυφων-πλανητικων ευαγγελιων, που σαν σκοπό έχουν να “πειραξουν” τον Κυριο μας. Αυτός όμως δεν επηρεάζεται από τέτοιους σαν και εσένα, συνεχίζει να σε αγαπάει και περιμενει την μετάνοια σου, μου, μας. Εξομολογησου και άλλαξε τρόπο ζωής και σκέψης. Όταν διαβάσεις μετά την Καινή Διαθήκη με καθαρό μυαλό, ψυχή και καρδιά και χωρίς πονηρους λογισμούς θα καταλάβεις. Πρόσεχε μην γίνεσαι βλάσφημος

   3. Σε αυτό το τρυπακι σε έχει βάλει ο διάβολος;ότι όλοι θα συγχωρεθουμε και θα παμε στον παραδεισο;ρε τον άτιμο! Ο Θεός είναι φιλεύσπλαχνος και ελεήμων αλλά μην ξεγελιεσαι. Δεν μπορείς να ζήσεις αμαρτωλή ζωή χωρίς μετάνοια και να περιμενεις να πας στην Βασιλεία των Ουρανών. Αν δεν αγαπήσεις από αυτήν την ζωή τον Κυριο μας τι περιμενεις;να σε παρει μαζί Του με το ζόρι;Αβυσσος τα κριματα του Θεού, αλλά μάλλον εσυ τα λες καθώς όπως σε βολευει γιατί δεν θέλεις να αλλάξεις και να κόψεις τα παθη σου. Ο Κυριος μας, μας γνωρίζει καλυτερα απο τον καθένα. Ξέρει τις αδυναμίες μας όπως λές αλλά περιμενει να δει και τον αγώνα του καθενός μας. Μην επαναπαύεσαι. Αν διαβάσεις την Αποκάλυψη του Ιωάννη θα δεις ότι όπως τα λέει ο κυριος Γρηγόριος ετσι ειναι. Ο συγκεκριμένος κυριος φαινεται οτι εχει εμβανθυνει στην πιστη μας και γνωρίζει πολυ καλυτερα από όλους εδώ μέσα τι γίνεται. Ουτε ανέφερε πουθενα οτι θα σωθεί ο ίδιος. Αυτό δεν μπορεί να το λέει κανεις, αλλιώς είναι πλανεμενος. Ο καθένας τον αγώνα του και την ελπίδα του στον Κυριο να τον ελεησει. ΜΕΤΑΝΟΙΑ! Αυτό χρειαζόμαστε. Το να αμαρτάνεις είναι ανθρώπινο, το να μην μετανοεις και να παραμενεις στην αμαρτία είναι εωσφορικο.

 3. «Αμήν,αμήν λέγω υμίν (σάς διαβεβαιώ), ο πιστεύων εις Εμέ, τά έργα ά Εγώ ποιώ κα’κείνος ποιήσει, καί μείζονα τούτων ποιήσει»(Ιωάν.ΙΔ’12). «Σημεία δέ τοίς πιστεύσασι….. επί αρρώστους χείρας επιθήσουσι καί καλώς έξουσιν»(Μάρκ.ΙΣΤ’26…..). «Οίδαμεν δέ (γνωρίζουμε επακριβώς) ότι αμαρτωλών Ο Θεός ουκ ακούει, αλλ’ εάν τίς Θεοσεβής ή καί τό Θέλημα Αυτού ποιή, τούτου (Ο Θεός) ακούει»(Ιωάν.Θ’31). Ασφαλώς, όταν ο άνθρωπος καταντά δίποδο ανθρωποειδές καί υποχείριο τού διαβόλου (όπως τό αναθεματισμένο τρελοκούνελο), δέν δύναται νά φωτιστεί εκ τών ευεργετικών ακτίνων Τού Θείου Λόγου, διότι αρέσκεται ,ως βρωμερός σκώληξ, νά τρυπώνει εντός τού σκοτεινού καί δυσώδους περιβάλλοντος τού ρερυπωμένου βούρκου τής ανηθικότητος καί μωρίας (αγαπών τό σκότος καί ουχί Τό Φώς «Ιωάν.Γ’19…..). Ούτε δύναται νά σκεφθεί λογικά καί μέ ταπεινοφροσύνη νά αποδεχθεί τάς Αληθείας εκ Θεού, αλλά ένεκα εωσφορικής υπερηφάνου εξισότητος μέ τόν κατηραμένο διάβολο, προβάλλει πάντα τήν εσφαλμένη καί πλανεμένη γνώμη του διότι εστί κατακυριευμένος καί υπόδουλος εκ τού «άλαλου καί κωφού (πονηρού) πνεύματος»(Μάρκ.Θ’25), ώστε νά μήν δύναται ούτε νά ομιλήση λογικά, ούτε καί νά αποδεχθεί τήν Αλήθεια. Διά τούτο Ο Κύριός μου καί Θεός μου Ιησούς Χριστός, ονειδίζει τούς ανά τούς αιώνας, ελεεινούς άπιστους, λέγων::: «ώ γενεά άπιστος καί διεστραμμένη»(Ιωάν.ΙΔ’12, Ματθ.ΙΓ’31, ΚΑ’21, Λουκά ΙΓ’18, ΙΖ’6). Προσοχή αδέλφια μου Χριστιανοί, απ’αυτόν τόν κατηραμένο οπαδό τού διαβόλου καί άσπονδο εχθρό τής Ορθοδόξου εκκλησίας Τού Χριστού καί τής Ελλάδος. Προσοχή απ’αυτό τό Θεομίσητο τσογλάνι ο οποίος κατά πολύ υπερέβη τής σκατοψυχίας καί εξισούται πλέον μέ τήν δαιμονοψυχία. Χαιρετώ όλους τούς αγαπητούς αγωνιστάς Πατριώτας καί Πατριώτισας. Ο Κύριος νά σάς ενδυναμώνει.

  1. Αγαπητέ μου αδερφέ Γρήγοριε,καλησπερα,ο ΚΥΡΙΟΣ μας να σου δύναμη,φώτιση και έτη ευλογημένα.

  2. Ρε Γρηγόρη αντί να λες τις παπαριές που λες, δεν μας λες κάτι για τις κατηγορίες που λένε κάποιοι ότι ο Ιησούς ήταν ομοφυλόφιλος. Για απάντησε μου 1) Γιατί ο Ιησούς στα 4 ευαγγέλια δεν αναφέρεται πουθενά στην ομοφυλοφιλία και δεν την καταδικάζει? Αν η ομοφυλοφιλία είναι η μεγαλύτερη αμαρτία λογικά θα έπρεπε τα 4 ευαγγέλια να είναι γεμάτα αναφορές με καταδίκη της ομοφυλοφιλίας. Πουθενά δεν υπάρχει όχι καταδίκη ούτε καν αναφορά στην ομοφυλοφιλία. Δεν είναι περίεργο? Δεν ήξερε ο Ιησούς τι είναι ομοφυλοφιλία? Δεν υπήρχαν ομοφυλόφιλοι την εποχή του Ιησού? Δεν θεωρούσε την ομοφυλοφιλία αμαρτία? Μήπως ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος και σου λέει “Δεν είμαι υποκριτής να καταδικάσω το κουσούρι μου”. 2) Ο Ιησούς μπαίνει την Κυριακή στα Ιεροσόλυμα μετά βαϊων και κλάδων και οι Ιουδαίοι ζητωκραυγάζουν “Ωσαννά”. 3 μέρες μετά την Τετάρτη οι ίδιοι Ιουδαίοι λυσσάγανε “Σταυρώστε τον”. Τι έγινε και άλλαξαν γνώμη? Αν είχε γίνει κάποια εξέγερση κατά των Ρωμαίων και οι Ιουδαίοι περίμεναν ο Ιησούς να ηγηθεί της εξέγερσης και εκείνος κράτησε ουδέτερη στάση θα καταλάβαινα την αλλαγή στην στάση των Ιουδαίων. Αλλά δεν έγινε τίποτα τις 3 αυτές μέρες. Οπότε μάθανε κάτι για τον Ιησού που δεν τους άρεσε και άλλαξαν γνώμη. Τι μάθανε? Μήπως μάθανε ότι κούναγε την αχλαδιά? Γιατί τον φτύνανε και τον δέρνανε όταν 3 μόλις μέρες πριν τον στόλιζαν με λουλούδια? Εξήγησε μου την αλλαγή στην στάση του όχλου σε 3 μόλις μέρες. 3) Τον Ιησού δεν τον σκότωσαν γιατί έλεγε ότι είναι ο γιος του θεού και ήρθε να σώσει τους ανθρώπους. Σαν τον Ιησού κυκλοφορούσαν δεκάδες άλλοι που παρίσταναν τον Μεσσία και λέγανε ακριβώς τα ίδια με τον Ιησού. Γιατί εκείνους δεν τους πείραξαν? Μήπως γιατί ενοχλούσε το ιερατείο? Αστειότητες. Αν πραγματικά ο Ιησούς ενοχλούσε τους αρχιερείς δεν θα δίνανε στον Ιούδα 30 ασημένια νομίσματα, ούτε καν χρυσά, ποσό ασήμαντο για κάποιον που είναι όντως επικίνδυνος για την εξουσία. Αν ο Ιησούς ήταν επικίνδυνος για το ιερατείο θα τον σκότωναν στα κρυφά μετά την σύλληψη του και θα τον εξαφάνιζαν και δεν θα τον πήγαιναν σε δίκη. Τον Ιησού τον πήγανε σε δίκη και τον σκότωσαν για άλλο λόγο. Για ποιόν λόγο? 4) Δεν είμαι πούστης και πάντα σιχαινόμουν τους πούστηδες και ίσως γι΄αυτό ποτέ δεν ένοιωσα έλξη για τον Ιησού. Η παθητικότητα του, 30 χρονών άνδρας και δεν πήγαινε με γυναίκες (γιατί ας μην ξεχνάμε ότι είχε και μία ανθρώπινη φύση), θεωρούσε το σεξ αμαρτία, κάτι πράγματα αλλόκοτα που εμένα προσωπικά με απωθούσαν.

   1. Άντε τράβα ρε σκατοψυχε κάνετε παρέα με τον διαβολάκο σου και άσε τον Χριστό μου τον πιάνεις και στο βρωμοστομα σου ελεεινό υποκείμενο.

   2. Για να ξερεις τη ιστορια με το φιδακι το Διαμαντη που μου τη ειχε πει ο μπαμπας μου εισαι πανω απο εξηντα.Πως μπορεσες κ εγραψες τοσο αισχρα πραγματα για τον Κυριο μου Ιησου Χριστο,δαιμονισμενος εισαι;
    Ομως εγω θα προσευχηθω για σενα να σε φωτισει ο Θεος,φιδακι Διαμαντη.

   3. Μωρέ είσαι πουστης και εσύ και όλο σου το σόι βλασθημε σατανά,αλλά αυτός που ακολουθείς και προσκυνάς αυτά σου λαλεί να πεις και ξέρεις και κάτι;καλά κάνεις και δεν νιώθεις καμία έλξη για τον Ιησού μου γιατί ούτε κι Αυτός θέλει κοντά του τέτοια κουμάσια σαν κι εσένα,σας αποστρέφεται,σας έχει εγκαταλείψει και η ζωή σας είναι μαύρη σαν την ψυχή σας.

   4. Πόση υπομονή και μακροθυμια έχει ο Κύριος μας που ακόμα μας ανέχεται και δεν μας έχει κάψει με αυτά που βλέπει…Καλή μετάνοια αδέρφια.

   5. Εσύ ούτε με εξορκισμό δεν γίνεσαι καλά σε έχει κυριεύσει ο πονηρός και δεν ξέρεις τι λες..

   6. Εσύ σιχαμα έχεις ήδη βγάλει εισητηριο για την κόλαση,η αιώνια καταδίκη σε περιμένει…

  3. Με την κακία στο στομα εισαι ρε π@π@ (ρα) . Εσυ μιλας εξ ονοματος του Κυριου ? ΕΣΥ ? Για κολαση σε βλεπω κήρυκα του μισους

 4. Τι λες βρε σκατοψυχο τρελοκουνελο; Τα θαύματα που γίνονται τα κάνει ο ΚΥΡΙΟΣ και ΘΕΟΣ μου μέσω του ιερεα,όχι ο ίδιος
  και ο ΘΕΟΣ εστί ΑΛΗΘΕΙΑ κατάλαβες;εάν αυτόν τον άγιο άνθρωπο τον τιμωρήσει ο ΘΕΟΣ και ΚΥΡΙΟΣ μου,όπως λες,εσένα τι πρέπει να σε κάνει;;;ψάξε λιγάκι να δεις τι εστί κόλαση να ξέρεις τι σε περιμένει όταν θα πας.

  1. Κανένα θαύμα δεν έχει γίνει από αυτόν τον “ιερέα”. Αν είχε γίνει θα υπήρχαν αποδείξεις. Ίσα ίσα όσοι τα έχουν ψάξει, και ένα απλό γκουγκλάρισμα θα σε πείσει, έχουν να λένε για ψευτοθαύματα. Άνθρωποι που υποτίθεται ήταν παράλυτοι και όλη η πόλη τους λέει πως περπάταγαν κανονικά, Δεν υπάρχει ούτε μια ιατρική γνωμάτευση… Ακόμη και η αρχιεπισκοπή παίρνει αποστάσεις.

   Όσο για το χαρακτηρισμό “σκατόψυχο”, άστο, εσύ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τη δική μου ψυχή.

   1. Με λιγα και απλά λόγια, εδώ έχουμε ομολογία φιλοζωικού τρολαρίσματος.

    Το φιδάκι ο Διαμαντής μας βγήκε Τρελλό κουνέλλι.

    —–Όσο για το χαρακτηρισμό “σκατόψυχο”, άστο, εσύ δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τη δική μου ψυχή.—–

   2. Μιλα με στοιχεια και παραπομπες αλλιως κανεις συκοφαντια . Και μονο που βαζεις σε εισαγωγικά την λεξη ιερεα για τον συγκεκριμενο, δειχνει τις δαιμονικες σου διαθέσεις. Για να δουμε αερολογεις οπως τα δαιμονια; Τι άλλες αποδειξεις θες δηλαδή; Εσυ εχεις αποδειξεις οτι δεν ειναι θαυμα; Εχεις ιατρικα δεδομενα η βιντεο ψευδοπαραλυτου ανθρωπου η μας “αμολας” τι ειπε ο καθε θρασυδειλος καραπλανεμενος και αμετανοητος μασονος του κερατα που δεν ξερει ακομα την φρικτη καταδικη του ενωπιων Θεου και Αγγελων; Αποδειξε λοιπον οτι δεν εισαι “σκατοψυχος” , γιατι τα δημοσιως πεπραγμενα , δημοσιως και κρινονται. Οταν αμφιβαλεις δημοσιως για την θαυματουργικη δυναμη του Θεου και υπονοεις οτι τοσοι ανθρωποι υποκρινονται , χωρις ενα στοιχειο, δεν χρειαζεται να ειναι καποιος χαρισματουχος για να καταλαβει ή εστω υποψιαστει την παρουσα ακαθαρσια μιας ψυχης. Υπαρχουν πολλα χαρακτηριστικα επιθετα και στην αγια Γραφη για τους απιστους και υποκριτες.Λαθος λοιπον καταλαβες η σου ειπαν, τους απιστους και αιρετικους τους κρινουμε για τις πραξεις τους την δεδομενη στιγμη, αν και δεν ξερουμε σιγουρα αν θα μετανοησουν. Ουτε εσυ λοιπον, πολυ περισσοτερο, εισαι σε θεση να κρινεις ποιος μπορει να κρινει την ψυχη σου για οσα πρατεις. Ο απεναντι σου μπορει να εχει πνευματικη ιεροσύνη και να τον πληροφορει το Α.Πνευμα. Εδω δεν ειναι μονο γριουλες που τις εχουν παραμυθιασει οι αιρετικοι θεολογοι και κληρικοι της εποχης μας με τα μην κρινετε. Αυτα ισχυουν περι ιδιωτικου βιου. Οταν κανεις δημοσια επιθεση στην πιστη, εισαι αυτοκατακριτος και ειναι υποχρεωση των χριστιανων να σε κρινουν για την πραξη σου, ωστε να φυλασουν και αλλους. Ειναι ηλιου φαεινοτερο τι εχεις την παρουσα στιγμη στην ψυχη σου. Διοτι και δικαιο να ειχες η να εχεις (ελαχιστοτατες πιθανοτητες) ο τροπος που το κανεις με σατανικη αερολογια , σκανδαλιζει αλλους. Και κατι ακομα, για ολους τους θρασυτατους δαιμονανθρωπους που ψευδονται δημοσιως..Χρειαζεται μετανοια και δημοσια επανορθωση για δημοσιες συκοφαντιες…η τυχων ευχουλα του πνευματικου δεν λυνει παντα αμαρτιες “μαγικα” , οταν δεν υπαρχει ορθοπραξια και αληθινη μετανοια.. Δημοσια συκοφαντια ισουται με σκιμενο χαρτι στον ανεμο, αντε μαζευτο και συρναμολογησε..Αν φυγει εντωμεταξυ αλλη ψυχη σκανδαλισμενη , τι απολογια θα γινει δεκτη και ποια επανορθωση εινα δυνατη; Ειναι πολυ, υπερβολικά σκληρα τα πραγματα στον κοσμο περα του ταφου για τους αμετανοητους, πολυ φρικτά και με συνοπτικες διαδικασιες. Χωρις ελεος, αμετρητος πονος και συμφορα. Ειδικα οι βαπτισμενοι ορθοδοξοι και υποκριτες πανε στα βαθυτερα κολαστηρια αμετρητου αιωνιου πονου και ποικιλων βασανηστηριων. Δες τωρα μαρτυριες απο ανθρωπους που γυρισαν απο τον τοπο που ετοιμαστηκε για τους δαιμονες και ασε τις αγαπολογικες ανοησιες των συγχρονων θεολογων και τις light κολασεις ολων μαζι μια παρεα..

 5. Αυτόν τον άνθρωπο που κάνει ψευτοθαύματα και δίνει ψευτοπροφητείες θα τον τιμωρήσει ο Θεός.

  1. Εσένα τι θα σου κανει έχεις αναλογιστεί;που είσαι αιρετικός και διαδιδεις πλανεμενες ιδέες μπας και τσιμπήσει κανένας ακατηχητος;Απορώ με αυτους που διαχειρίζονται τα σχόλια του site, ακόμα να σε παρουν χαμπάρι;Γιατί σε αφήνουν να σχολιάζεις τις αιρετικές σου απόψεις;;;;προσεχε γιατί την ώρα της κρίσεως θα δώσουμε μεγάλο λόγο για όσους εχουμε παρασυρει.πλανεμενε καημενεε

Leave a Response