Συγκλονιστική καταγγελία από αναγνώστη για τον παππού του και για ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ COVID-19

Κοινοποίηση:
leonia_ilion-05

“Σας στελνω για τον παππού μου. Είναι 80 χρονων και λόγω του κοβιντ καθώς και του Αλτσχάιμερ που είχε, τον βάλαμε στον οίκο ευγηρίας «Λεωνία» στο Ίλιον, Αττικής. Εμβολιάστηκε τον Ιανουάριο με το εμβόλιο της Pfizer. Την Παρασκευή μας κάλεσε το τηλεφωνικό κέντρο του γηροκομείου και μας ενημέρωσε ότι κόλλησε κορονοιο και πέρα από δέκατα απλά παρακολουθείται.

Όταν ζητήσαμε τον λόγο που κόλλησε εφόσον υποτίθεται πως ακολουθείται πρωτόκολλο για την προστασία των ενοίκων από τον κοβιντ η απάντηση τους ήταν «Μπορεί να το έφερε κάποιος απέξω ακόμα και οι καθαρίστριες». Το Σάββατο ο παππούς μεταφέρθηκε στο Θριάσιο επειδή το οξυγόνο έπεσε κάτω από 90. Εκεί γινόταν ένας κακός χαμός. Καταφέραμε την Κυριακή το πρωί να βρούμε των γιατρό που εφημέρευε ο οποίος μας ενημέρωσε ότι ο παππούς είναι με οξυγονο εκτός μεθ και παρακολουθείται. Παράλληλα μας είπε ότι κόλλησαν και κάποιοι γιατροί πνευμονολόγοι και η κατάσταση εκει είναι πιεσμένη.

Κάθε μέρα τηλεφωνούσαμε στο νοσοκομείο στις 8,30μμ για να μαθαίνουμε νέα του. Δυστυχώς χθες ο γιατρος μας ενημέρωσε ότι ο παππούς επαθε πνευμονική ανεπάρκεια και λοίμωξη του αναπνευστικού. Και πλέον είναι δύσκολο. Ουσιαστικά περιμένουμε το τηλέφωνο που θα μας πουν ότι «έφυγε».

Και διερωτώμαι : ένα γηροκομείο με 15 ενοίκους, που κόλλησαν όλοι, τι σόι πρωτόκολλο ακολουθεί; Δίναμε 1000€ τον μήνα για να προστατευτεί από εμάς και να βοηθηθεί περισσότερο από τους γηροκομους Αλλ δυστυχώς η απάντηση που πήρα, είναι ότι «ίσως το έφερε κάποιος απέξω». Εγκληματικά λάθη… και εγώ δεν κατάφερα ποτέ να τον χαιρετήσω όπως πολλοί άλλοι τους ανθρώπους τους.

Το σύστημα υγείας στα χειρότερά του και εμείς δίνουμε προστασίες σε τηλεπερσονες.. ότι πιο λυπηρό. Αυτό το γηροκομείο που έχει αλλά δυο παραρτήματα, είναι εγκληματικό. Προσοχή.

Από καρδιάς, για τον δημοσιογραφικό αγώνα που κάνετε”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΜΕΣΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΕΣΤΩ…..ΤΩΡΑ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑΝΕ ΣΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ………..ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΑΙ…………..ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΚΟΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΙΛΙΕΣ ΔΥΟ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ………

Leave a Response