Συγκλονιστική αφήγηση Έλληνα πιλότου μετά από εγκατάλειψη: «Σώθηκες ρε Μήτσο… – Σώθηκα γιατί μας προστατεύει ο Θεός να φυλάμε την Πατρίδα» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
pilotos-750x430

Η συγκλονιστική αφήγηση ενός Έλληνα πιλότου του οποίο το αεροσκάφος μετά από εμπλοκή υπέστη βλάβη και κατέπεσε φλεγόμενο στη θάλασσα δείχνει το μεγαλείο της ψυχής των Ελλήνων χειριστών, της πίστης στην πατρίδα και την υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά ταυτόχρονα και της πίστης στον προστάτη τους Αρχάγγελο Μιχαήλ.

Μπορεί το βίντεο να είναι παλιό, αλλά είναι άκρως επίκαιρο γιατί η αεροπορική ιδέα παραμένει αναλλοίωτη ευτυχώς για τη χώρα και τους Έλληνες. Οι αεροπόροι μας αποδεικνύουν καθημερινά πώς είναι στην κορυφή των χειριστών πολεμικών αεροσκαφών και πάντα έτοιμοι να αντιμετωπίσουν στο Αιγαίο και όπου άλλου χρειαστεί του Τούρκους «εισβολείς».
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία των Πολεμιστών των Αιθέρων που καθημερινά ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια και κυριαρχούν στους ουρανούς αναγκάζοντας της Αεροπορίες ανά τον κόσμο να υποκλιθούν στο μεγαλείο αυτών των ανθρώπων.

Αν όμως δείς τις αντιδράσεις αυτών των ανθρώπων που αν σηκώσεις το βλέμμα θα τους δεις καθημερινά να φτάνουν εκεί που πρέπει και δεν κάνουν ποτέ πίσω τότε ίσως η συγκλονιστική αφήγηση του πολεμιστή των αιθέρων να μας κάνει να καταλάβουμε από τι είναι φτιαγμένοι ετούτοι εδώ οι «ιπτάμενοι της Ελλάδος»

Το video που ακολουθεί είναι από μια εγκατάλειψη μαχητικού αεροσκάφους μετά από εμπλοκή που αφού οι χειριστές προσπάθησαν να το σώσουν το εγκατέλειψαν φλεγόμενο… Για αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να γιορτάζουμε.

Δείτε το video και αναρωτηθείτε και εσείς όπως και o Κυβερνήτης : «Ρε Μήτσο σώθηκες; Σώθηκα κυβερνήτα… Γιατί εμάς μας προστατεύει ο Θεός για να φυλάμε την Πατρίδα». Ο Μήτσος είναι σήμερα Διοικητής σε Πτέρυγα Μάχης.

Πηγή: iellada.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

 1. τι διαφερουν οι αστυνομικοι και ματατζηδες απο τους πιλοτους; και οι δυο εντολες απο προδοτες παιρνουν

 2. Ο Θεός και ο παντοδύναμος Ταξιάρχης Μιχαήλ, ο Άρχων ο Μέγας, ο Προστάτης της Πολεμικής Αεροπορίας να έχει πάντα τους πιλότους μας υπό την σκέπη των Πτερύγων Του

 3. νΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ , ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ δεν τους προστατευε ο θεος να φυλάνε την Πατρίδα

  1. εσεις οι αντίχριστοι βρίσκετε παντα ένα θεμα για να φανερώσετε την απεχθεια σας στα ιερα και οσια

  2. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ , ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΗ.
   ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ ΤΟΤΕ………..ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ

  3. Δεν είναι όλα τα θέματα προς σχολιασμό. Εξάλλου δεν τα ξέρουμε και όλα.

Comments are closed.